Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

2-1 seier over Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Feb 2018


(foto: Tom Minge Nilsen, HA)

A-laget vant fortjent 2-1 over avdelingskollega Kråkerøy på Strupe kunstgress lørdag ettermiddag.


Jevnt

Haldensere kom best i gang i en jevnspilt førsteomgang. Marcus Moberg kunne og burde sendt hjemmelaget i ledelse allerede etter seks spilte minutter når han ble spilt alene gjennom. Moberg var lite egoistisk og spilte frem Næsheim som var offsideplassert i følge linjemannen.

En jevn omgang hvor begge lag hadde få sjanser, der hjemmelaget hadde veldig mange cornere som ikke førte til noe som helst.

Kråkerøy sin største sjanse hadde Blystad når han ble spilt skrått gjennom, men avslutningen hadde Sødergren i hjemmelagets mål bra kontroll på.

Hjemmelaget styrte

Andre omgang begynte på best mulig måte for haldensere. En fin kombinasjon mellom Berglund og Næsheim endte med at Næsheim sendte hjemmelaget i 1-0 ledelse.

Bare minutter senere var vi like langt. Et balltap på eget banehalvdel endte med at Bystad ble spilt gjennom. Alene med Sødergren var Blystad sikker som banken og satt utligningen for bortelaget. Kråkerøy hadde en sjanse til i forkant av målet hvor Blystad prøvde å chippe ballen over Sødergren, men hjemmelagets keeper var med på notene.

Derfra og ut var det mer eller mindre et lag på banen. Kråkerøy hadde nok med å forsvare seg og det var sjeldent at bortelaget hadde mer enn et par trekk i laget før ballen havnet tilbake hos haldensere.

Vi noterte noen sjanser for hjemmelaget, men det var ikke før helt mot slutten at haldensere fikk uttelling. Berglund spilte fint frem Strømsborg som på meget avslappet måte satt ballen i mål til. 2-1 som også ble sluttresultat. 


Kenta sine oppsummering av kampen:

"3 kamper i vinter, 3 seire! Vi er opptatt av å bygge vinnerkultur, da må man vinne kamper på mange forskjellige måter .Det har vi gjort så langt i vinter.

Det som har kjennetegnet oss hittil  i vinter er at vi har sett sterke ut i 2 omgangene, Jeg mener at det vitner om to ting, at vi er i god rute fysisk, pluss at vi har en mye jevnere tropp enn vi hadde i fjor.

I alle de 3 kampene vi har spilt til nå, har de som har kommet inn i kampene vært med på å avgjøre kampene til vår fordel..dette lover godt!

Kampen mot Kråkerøy idag var en fin gjennomkjøring.
Kråkerøy var godt organisert defensivt, og var tidvis farlig på kontringer med fjorårets Kvik spiller Herman Blystad, som også scoret deres mål.

Vi kontrollerer kampen godt i 1 omg uten å skape veldig mange sjanser.

2 omg velger vi å  endre litt på planen med å presse høyere. Det gjør at vi ofte vinner ballen i gunstige posisjoner, og skaper med det flere sjanser. Vi vinner kampen veldig fortjent tilslutt etter at Ole Strømsborg setter inn seiersgoalen 6 min før slutt.

Veldig fornøyd m gjennomføringen av kampen og innsatsen til alle mann!

Neste motstander er Tønsberg på Strupe neste lørdag. kl 1300.

Vi gleder oss allerede."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline