Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget møter Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Feb 2018


(foto: Demokraten)

A-laget tar i mot avdelingskollega Kråkerøy til lørdagens treningskamp på Strupe kunstgress med avspark kl. 1300.

Utfordrende

Haldensere har hatt noen spolerte treningsuker siden den forrige kampen mot Frigg(4-2 seier, ref: http://www.kvikhalden.no/blog/...) En del småskavanker og sykdom i tillegg til at kong vinter for alvor har kommet til Halden,har ført til litt varierende treningsuker.. Banemannskapet har jobbet hardt for å optimalisere treningsforholdene og banen er strøken foran lørdagens oppgjør mot avdelingskollega fra "øya"

Varrierende Kråkerøy

Kråkerøy på sin side har allerede rukket å spille fem treningskamper. De har vunnet mot Follo, spilt uavgjort mot Lyn og Sprint, mens FFK og Skedsmo kom seirende ut av bataljene mot laget fra øya.

Laget blir i år ledet av Jan Tore Ophaug sammen med kjent ringrev Joacim Jonsson og har blant annet fått inn solide forsterkninger i Ole Heieren Hansen og Herman Blystad foran årets sesong.

Selv om Kråkerøy holder noenlunde lav profil foran årets sesong, vil det være overraskende om ikke laget fra "øya"  blander seg inn i tetstriden i avdeling 2 i Norsk Tipping-ligaen. Det er med andre ord et sterkt lag som entrer Strupe kunstgress til årets tredje treningskamp for haldensere.

Kenta sine tanker før kampen:

-Da er d klart for første treningskampen på Strupe denne vinteren.

Det er 2 uker siden forrige kamp, og vi har brukt tiden til å fortsette å jobbe med det fysiske, og det relasjonelle både defensivt og offensivt.

Perioden har dog bydd på litt utfordringer både når det gjelder vær og baneforhold, og skader og sykdom, men banen er i tipp topp stand til dagens kamp..og vi har en bredere stall denne sesongen enn vi hadde ifjor, så vi kommer også til å stille med et sterkt lag/tropp til dagens kamp, selvom vi mangler Eirik, Enal, Peder, Samy og Suka av forskjellige årsaker.

Vi håper vi ser en utvikling i det vi jobber med, og satser på å vinne vår tredje kamp for året!

Dette er også en anledning for haldensere til å komme å se om laget er i rute frem mot seriestart!

God kamp!


Vi håper å se deg på Strupe kunstgress i morgen kl. 1300!

Kiosken er åpen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline