Overbevisende seier over Sprint-Jeløy

Postet av Lars Petter Brevig den 3. Feb 2018

A-laget vant til slutt 6-1 over Sprint-Jeløy, etter en meget god 2. Omgang

Svak førsteomgang
Kampen startet i et relativt rolig tempo, og selv om a-laget hadde ballen mest var det Sprint-Jeløy som tok ledelsen på en kontring. Dette virket inspirerende på haldenserne, som skapte 2 store sjanser etter scoringen. Både Holgar og Øystein ble spilt i gode scoringsposisjoner, men ingen av de maktet å overliste keeperen. 0-1 stod seg ut omgangen, og trener Kent Bergersen var ikke fornøyd med spillernes prestasjoner.

To rutinerte inn i pausen
I pausen ble både Dardan Mehmeti og Mathias Engebretsen bytte inn, og dette satt fart i laget. En andre omgang der balltempoet var betydelig høyere, samtidig som Sprint-Jeløy med tiden etterlot seg gradvis mer rom. Dette utnyttet haldenserne til det fulle, og vant andre omgang hele 6-0, etter scoringer av Björn (3), Enal, Peder og Dardan. Mathias var godt fornøyd med å være tilbake i Kvik Halden-drakten, og hadde følgende å si etter kampen: «Det var deilig å endelig spille kamp igjen. Bra at vi får skapt litt sjanser utover i kampen og får putta på noen mål. Godt å vinne, og fornøyd med å komme i gang igjen».

Fornøyd 3-målscorer
Björn Berglund leverte en god kamp, og scoret hattrick i løpet av kampens 2. Omgang. Svensken hadde følgende å si om kampen rett etter kampslutt: «Tycker våran press funkar hyfsat i kampen men rörelsen i första omgången var dålig och många fel beslut. I andra halvlek visar vi vilka som bestämmer och dom som kommer in visar att dom vill spela. Kändes som laget har mycket tryck i benen redan.» 

Spissen var naturlig nok svært fornøyd med å score tre mål, som han beskriver på følgende måte: «Första fantastiskt inlägg av Josef. Bara sätta huvudet till. Andra fantastiskt spel där Mathias spelar Josef och sen Peder som bara lägger tillbaka den som jag skjuter i första. Sista utmanar jag en mot en viker kroppen och skjuter i första.»

Laget (4-4-2):
Sondre Sødergren

Josef Bouchleh
Argtim Shabani (Dardan Sæter-Mehmeti)
Jakob Lund (Adam Chedi)*
Eirik Horvath

Holgar Durhuus (Marcus Moberg)
Jiress Suka Suka (Mathias Engebretsen)
Marcus Sjømo Eriksson (Momo)
Enal Hasurdzic (Teo Thorvaldsen)

Øystein Lundblad Næsheim (Peder Nomell)
Björn Berglund0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline