Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

SpareBank 1 Østfold Akershus er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Jan 2018


SpareBank 1 Østfold Akershus har i mange år vært en av de viktigste sponsorene til Kvik Halden. De siste årene har bankens støtte vært rettet mot barn og unge i klubben, og dette er en støtte vi setter stor pris på.

Fredriksten SpareBank 1 Cup
Sparebank 1 Østfold Akershus har vært hovedsponsor for Fredriksten Cup flere år, det er de også i 2018. Dette arrangementet har blitt en populær cup, med rundt 120 lag i aksjon. Første helgen i mai samarbeider vi nok en gang om å lage fotballfest på Strupe under Fredriksten Sparebank 1 Cup!

Viktig støttespiller
SpareBank 1 Stiftelsen Halden er også en meget viktig støttespiller for Kvik Halden. Ved flere anledninger har bidrag fra stiftelsen vært avgjørende for gjennomføringen av store prosjekter, som blant annet oppussing av garderobeanlegget på Halden stadion. Det siste prosjektet stiftelsen støttet var nytt kunstgress på 11er-banen her på Strupe. Med dette bidraget ble det mulig å få byttet en utslitt gressmatte med en helt ny.

Nå har SpareBank 1 Østfold Akershus forlenget avtalen sin med et nytt år, noe vi selvfølgelig er svært glade for! I tillegg går banken inn og sponser klubben med ny digital innbyttertavle til hjemmekampene på stadion. Tusen takk!

Banksjef i Halden, Tom Willy Prangerød, har følgende å si om avtalen:

«Vi har en tradisjon for å være med, og vi har hatt en samarbeidsavtale med Kvik Halden FK i mange år. Aktivitet for barn og ungdom er vi veldig glad i, og vi ønsker å være med på å støtte opp under tilbud som er rettet mot dette. Det er også en viktig del av samfunnsengasjementet til banken. Vi ønsker å kunne være med på å skape et godt tilbud til barn og unge. Som en av de største breddeklubbene i Østfold, er vi glade for å kunne være med og støtte Kvik Halden FK.»


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline