Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vel gjennomført dommersamling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jan 2018


Tirsdag kveld var rundt 30 spillere fra Kvik Halden sine G04-, G02/03- og J02/03- lag tilstede under dommersamling på klubbhuset.

Besøk av Thomas Lilleby
I tillegg til å være en engasjert pappa på G02/03, har Thomas Lilleby vært dommer i flere år på toppnivå i Norge. Tirsdag kveld delte han av sine erfaringer fra det å være dommer med lydhøre spillere fra lag i ungdomsavdelingen. "Hvorfor bli dommer?" var gjennomgangstemaet for samlingen, og hvor Thomas Lilleby poengtert hvor spennende og lærerikt det er å være dommer.

Rekruttering av dommere
Klubben ønsker å kunne rekruttere flere dommere. For de fleste av spillerne som deltok tirsdag kveld, er første oppgave å være klubbdommer. Her skal de dømme kamper i aldersbestemte klasser i barnefotballen, både 5er- og 7er- fotball. Flere nyttige tips og erfaringer ble delt, og nærmere seriestart vil de få tilbud om å delta på klubbdommerkurs. De som fyller 15 år og oppover kan også melde seg på rekruttdommerkurs i regi av kretsen. Høsten 2017 var det to fra klubben som tok dette kurset, Leonard Mjekiqi og Adrian Mjekiqi. Begge stilte opp på samlingen og fortalte litt om hva det vil si å ta kurset og hva som er veien videre. Forhåpentligvis vil dette også resultere i at det er flere fra klubben som vil gå i denne retningen. Det er store muligheter for å kunne utvikle seg til å bli en god dommer i Norge. Det er et veldig godt samhold blant dommere, og både krets og forbund er flinke til å støtte opp om dommergjerningen. Dette ble også kommentert av Thomas Lilleby avslutningsvis.


Tusen takk til alle som deltok på samlingen! En ekstra takk til Thomas Lilleby, Adrian Mjekiqi og Leonard Mjekiqi som stilte opp og bidro til et godt faglig innhold.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline