Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Berg Sparebank blir klubbens generalsponsor ut 2020!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jan 2018

Berg Sparebank har vært en av klubbens aller viktigste samarbeidspartnere nå i flere år, og det er med stor glede at en ny avtale fram til og med 2020 er underskrevet.

Viktig støttespiller 
Helt fra starten i 1916 har Berg Sparebank bidratt med midler til gode formål i lokalsamfunnet, og aktiviteter rettet mot barn og ungdom er høyt prioritert fra banken sin side. Og Berg Sparebank ser på det som en viktig oppgave å være en viktig medspiller for frivillige aktiviteter av blant annet idrettslig art i Halden som en viktig oppgave. I en stadig voksende klubb er bidraget svært kjærkomment, og vi setter stor pris på samarbeidet med Berg Sparebank.

Berg sparebank er også en særdeles viktig støttespiller for Kvik Halden med tanke på andre formål, og har vært avgjørende for gjennomføringen av store prosjekter. Det siste prosjektet Berg Sparebank støttet var nytt kunstgress til 11er-banen nå i sommer, noe som var med på å gjøre det mulig å få til dette så raskt.

Berg Sparebanks Klubbpakke
I tillegg tilbys Berg Sparebanks Klubbpakke til alle medlemmer i Kvik Halden FK. Denne klubbpakken inneholder:
- Kvike-rente på boliglån
- Inntil 25% rabatt på skadeforsikring
- Kr 0,- i etableringsgebyr
- Aktiv Eiendom tilbyr fotopakke verdi kr 3000,- ved salgsoppdrag fra Kvik Halden sine medlemmer
- For hvert medlem som benytter seg av klubbpakken og etablerer nytt kundeforhold (helkunde med boliglån) med BSB, mottar Kvik Halden FK kr 2000,

Tre nye år
Nå har Berg Sparebank forlenget avtalen sin med tre nye år, noe vi selvfølgelig er svært glade for. Markedssjef, Anette Fosse Henning, har følgende å si om avtalen:

«Kvik Halden FK har med sin store breddeavdeling et tilbud som engasjerer veldig mange barn og unge. Anlegget på Stupe er under stadig utvikling og krever stor innsats av alle involverte i klubben. Med a-laget har Kvik Halden sitt eget flaggskip. Vi mener det er viktig for de yngre i klubben å ha noen å se opp til, og som kan være en motivasjonsfaktor i det daglige treningsarbeidet. Som sponsor forstår vi at økonomisk forutsigbarhet bidrar til en trygghet rundt arbeidet i klubben, og det er med glede vi nå inngår en ny 3-årsavtale med Kvik Halden FK.»


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline