Diverse informasjon om treningskamper, cuper mv

Postet av Gutter 2005 den 3. Jan 2018

Hei alle sammen.

Etter en velfortjent juleferie nærmer det seg snart en ny sesong og masse aktivitet på årgangen. Det ble nok en liten overgang for oss alle med tanke på nye trenere og organisering av treningene, men vi føler nå at dette har satt seg og at alle får godt utbytte av øktene på feltet.

Her kommer det vi foreløpig har planlagt for kommende sesong:

Laginndeling seriesepill:

Vi har tidligere sagt at det vil bli et KM lag og to jevne breddefag. Vi så tidlig at dette ikke ville bli en optimal løsning for alle spillerne slik at vi har bestemt følgende: 

Vi vil melde på et KM lag og to bredde lag i neste års serie. Breddelagene vil bli delt inn etter nivå slik at vi vil kalle lagene Bredde 1 og Bredde 2. Vi er helt sikre på at dette vil bli det beste tilbudet for alle spillerne i kamp og at de dermed vil kunne få en fin utvikling på det nivået de faktisk har.

Treninger: 

Det blir litt endring i oppmøtetider mv ifm treningene:

Spillerne skal møte 5 min før trening, ferdig skiftet i garderoben. Fotballsko skal tas av i gangen før man går inn i garderoben. Telefoner og verdisaker samles inn før trening, pga fare for tyveri fra garderobene. Treningene vil også vare ca 15 min lengre pga uttøying etter avsluttet økt.

Cuper:

Fjordline Cup:

Fjordline cup vil også i år få besøk av oss. Denne cupen blir arrangert 10-12 august  (en uke tidligere enn i fjor), her skal vi melde på 2 jevne lag og turen arrangeres på samme måte som de siste to årene. Det er pt reservert 15 dobbeltrom på Politiets Øvningssenter i Stavern sentrum. Mer info om reservering av rom mv kommer i løpet av kort tid.

 

Notodden elitecup:

KM laget er blitt påmeldt av klubben til denne cupen som arrangeres 27-29 april. Det vi vet pr idag er at det spilles kamper fredag-lørdag-søndag, og at A-kort koster kr 900 pr spiller. Mer informasjon kommer i løpet av kort tid, både ift laguttak, innbetaling av A-kort samt overnatting for foreldre mv. Øvrige cuper: 

Vi skal også melde på Bredde 1 og 2 på en turnering i løpet av våren, men har pr nå ikke funnet noe av interesse. Vi følger med og vil komme tilbake til dette så fort vi vet noe.

Vi vet også at det vil komme noen cuper, typ vårcupen, i regi av Østfold fotballkrets, men her vet vi ikke noe enda.

Høsten har vi ikke planlagt enda med tanke på cuper.

  Treningskamper:

Vi har laget et noe hektisk program i januar og februar slik at absolutt alle spillerne skal få lik mulighet og antall kamper. Vi er heldige med å være attraktive for andre klubber, men det er gjort en stor jobb for å få dette til, både med booking av baner, dommere og ikke minst motstandere. Det er viktig å presisere at dere absolutt ikke må utsette andre planer, fjellturer eller andre familieopplegg pga disse kampene. Vi er nok spillere og det er helt ok at dere melder forfall til noen helger eller kamper. Ikke tenk at dette blir for mye, det er et tilbud vi har  laget for at vi skal best mulig kunne lære oss spill på større bane og at flest mulig spillere skal få muligheten til å vise seg frem. 

Det vil helt sikkert dukke opp flere kamper utover mars og april, men vi har valgt mange hjemme kamper tidlig i januar og februar slik at vi unngår mye reising.

 Her er oppsettet:

 Lørdag 20/1 kl ? KM og Bredde 1 borte mot Borgen (disse kampene er pt ikke 100 % sikre) 

 Torsdag 25/1  kl 18.30 KM laget borte mot Gressvik KM

 
Lørdag 27/1  kl 12 -14 Bredde 1 hjemme mot Gressvik Bredde 1

Lørdag 27/1  kl 12 -14 Bredde 2 hjemme mot pr nå ukjent motstander


Søndag 28/1 kl 1100 Bredde 1 borte mot SFK Bredde 1 på Kurland  Søndag 28/1 kl 1210 KM borte mot SFK KM på Kurland


Lørdag 03/02  kl 12.00 KM hjemme mot Kråkerøy KM

Lørdag 03/02  kl 13.00 Bredde 1 hjemme mot Kråkerøy Bredde 1

Lørdag 03/02  kl 13.00 Bredde 2 hjemme mot Kråkerøy Bredde 2

 

Lørdag 10/02  kl 12.00 KM hjemme mot Moss KM

Lørdag 10/02  kl 13.00 Bredde 1 hjemme mot Moss Bredde 1  

Lørdag 10/02  kl 13.00 Bredde 1 hjemme mot Moss Bredde 2

 

Lørdag 17/02  kl 13.00 Bredde 1 hjemme mot Sprint Jeløy Bredde 1

Lørdag 17/02  kl 13.00 Bredde 2 hjemme mot Sprint Jeløy Bredde 2

Lørdag 17/02  kl 14.00 KM hjemme mot Sprint Jeløy KM

 

Laguttak gjøres fortløpende og legges ut på Facebook.


Sosialt:

Den første torsdagen i hver måned vil Monica og Liv Kristine stå klar med kveldsmat etter treningen på klubbhuset. Vi vil da legge inn spillermøter, foredrag osv som er aktuelle .

Vi jobber også med en alternativ treningshelg på Høyåshytta som inkluderer overnatting. Eget skriv og info om dette kommer så fort dette er klart.

Sportslig hilsen Rune og Jørgen

G05 info.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline