Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Suka Suka med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Jan 2018

Klubben fikk en meget god nyhet på årets første dag, da Jiress Suka Suka skrev under på en ny 1-års kontrakt. Kontrakten gjør at Jiress dermed tar fatt på sin sjette sesong i klubben etter at han kom fra Stabæk i 2013. Foto: Halden Arbeiderblad

Etablert i Halden
Jiress kom til Halden på utlån fra Stabæk sommeren 2013, og har siden den gang etablert seg både på laget og i byen. Totalt har han rukket å spille 117 kamper for klubbens a-lag, og han trives også godt i byen. På banen er Jiress en hardtarbeidende midtbanespiller, som ikke alltid er den som synes mest i forhold til målpoeng og eleganse. Men med alltid oppofrende stil, og hissig ballvinninger har Jiress de siste sesongene vært en viktig spiller på laget.

En klubbspiller med stor K
Siden sin ankomst i 2013 har Jiress rukket å bli svært populær innad i klubben, ikke bare på grunn av sin oppofrende spillestil. Han møter alltid alle med et smil, og er gjennomgående profesjonell i sin væremåte. I tillegg stiller han alltid opp for klubben, enten det er som trener på Pipe Ekspertenakademiet eller fotballskolen, eller om det er som en bidragsyter på klubbens rekruttlag.

I 2017-sesongen var han også en del av trenerteamet på klubbens G2003-lag, der han var hjelpetrener en gang i uken. Klubben er svært glade for å ha med Jiress også i 2018-sesongen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline