Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

To nye spillere klare for klubbens a-lag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Des 2017

Holgar Durhuus (t.v) og Sondre Sødergren (t.h) har i formiddag skrevet under avtaler som binder de til Kvik Halden ut 2018-sesongen. Med det fylles stadig a-stallen opp med spillere, og det stallen blir stadig sterkere i kampen om oppprykk. Foto: Halden Arbeiderblad

Imponerte i høst
Sondre Sødergren kom på lån til klubben mot slutten av høstsesongen, ettersom det var klart at Simen F. Andersen var skadet ut sesongen. Keeperen som rakk å spille 5 kamper for klubbens a-lag i høst kommer fra den tidligere tippeliga-klubben Aalesund FK. Der har han spilt totalt 35 kamper for klubbens b-lag, og uttalt i høst at han trengte et miljøskiftet. Å komme til klubben viste seg å være smart, for i løpet av sitt korte opphold i høst rakk Sondre å imponere flere keepertrenere i fylket. Klubben og Sondre har holdt kontakt siden han reiste tilbake til Vestlandet, og i formiddag ble kontrakten skrevet under.

Skal trene unge keepere
Klubben er glad for å ha kommet til enighet med Sondre, og ser frem i mot et år der Sondre også skal bidra som keepertrener i klubbens ungdomsavdeling. Sondre har vært keepertrener i Aalesund siden han var tenåring, og det er ingen tvil om at han har mye å lære bort til klubbens unge keepere. 

Fra færøysk eliteserie
Holgar Durhuus kommer fra spill i eliteserien på Færøyene, hvor han det siste året har spilt for 07 Vestur som rykket ned fra eliteserien. Her var han kaptein på laget, og forhåpentligvis blir han også en viktig brikke i 2018-sesongen. Ettersom forrige sesong endte med nedrykk var han nå lysten på nye utfordringer, noe han får i Kvik Halden. Holgar er en offensiv spiller som både kan spille kant og offensiv midtbanespiller. At han er anvendelig i forhold til å kunne bekle flere poisjonser er noe a-lagets trenerteam ser på som en stor styrke. Det gjør at det blir konkurranse om flere plasser, som igjen bidrar til å heve nivået både på treninger og i kamper. I tillegg må det nevnes at Durhuus har landslagserfaring gjennom spill på U17 og U19 nivå for Færøyene sitt landslag. 

Flere førjulsgaver?
Signeringene av Sødergren og Durhuus er å regne som en solid førjulsgave for fotballinteresserte haldensere, og forhåpentligvis kommer det en eller flere førjulsgaver til før julaften om en drøy uke. Klubben er i samtale med flere spillere, og håper å ha flere av disse på plass til oppkjøringen starter i Januar. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline