Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En hyllest til de som holder Kvik Halden i gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017


Kvik Halden FK har mange helter. Hverdagshelter og ildsjeler, som stiller opp i det daglige og bruker tid og krefter på å legge til rette for at barn, unge og voksne kan ha et så godt trenings-og aktivitetstilbud som mulig.

 

Hver dag, hver uke og hvert år

Kvik Halden er blant de største fotballklubbene i Østfold. Hver uke er ca 650 aktive fotballspillere i aksjon på Strupe. Hver uke bruker lagledere og trener timer av sin egen fritid her på Strupe og rundt omkring i Østfold. For at mange hundre barn og unge skal få trent og spilt fotball, trengs det de personene som planlegger, tilrettelegger, pumper baller, deler ut vester, gjennomfører treninger og kamper, ordner kveldsmat på klubbhuset, delta på kurs og møter, trøster og viser omsorg.  Hvert år spiller a-laget 14-15 kamper på Halden stadion. Når a-laget spiller kamp må noen stå vakt, noen må være billettører, registrere informasjon for Norsk Tipping og NFF, stå i kioskene, klargjøre banen og garderobene, ta imot dommerne. Hver uke jobbes det på anlegget her på Strupe. For at a-laget og alle andre lag i klubben skal ha et sted å trene og spille kamper, må banene vedlikeholdes. Børsting, fylling av granulat, måking av snø etc. Strupe må ryddes for søppel, klubbhus må pusses og males. Klubben har et stort anlegg som krever regelmessig vedlikehold og restaurering. Så må vi heller ikke glemme alle familiene som bidrar på Fredriksten Cup, Remmen Cup, Tons of Rock og andre dugnader. Dette gjør de nettopp for å skape flotte opplevelser for barna og bidra til viktige inntektskroner for klubben.

 

Tusen takk!

Dette er bare for å nevne noe av alt som gjøres av fantastisk, godhjertede mennesker som befinner seg på Strupe hver uke. Omkring 120 frivillige personer har vært involvert rundt Kvik Haldens 51 lag i seriespillet i 2017. Kvik Halden Eldres har gjort og gjør en enorm jobb med både Strupe Idrettsanlegg og det nye Saugbrugs-bygget. I tillegg er det mange andre som gjennom året bidrar masse for å drive Kvik Halden videre. Uten alle disse er vi sjanseløse på å tilby noe i nærheten av det aktivitetstilbudet vi gjør i dag – aktivitetstilbud nesten hver dag hele året igjennom. Det er dette vi ønsker oss, og som vi er heldige og ser hver dag. Et varmt og raust samhold, hvor vi ser hverandre og stiller opp for hverandre, både når ting går som de skal – og ikke minst når det butter litt imot.

TUSEN TAKK til alle sammen som bidrar – Det er dere som gjør Kvik Halden til det det er! Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nyttår! Vi sees i 2018!

 

Det er MANGE som bidrar i Kvik Halden, langt over 100 personer og i tillegg alle foreldrene som stiller opp! Her er noen eksempler på glade frivillige som stiller opp for klubben vår!

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline