Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Uranik Seferi tatt ut på landsdelssamling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2017

Uranik Seferi har i løpet av kalenderåret 2017 deltatt på landsdelssamling, Statoil talentleir i Porsgrunn og debutert for klubbens a-lag. Nå er han på ny tatt ut til landelssamling.

Utviklende år
Uranik startet 2017 året med fast spill for klubbens KM 15 lag, der han som eneste spiller var et år yngre enn resten av spillergruppen. I løpet av 2017 har Uranik fortsatt sin gode utvikling, og på sensommeren ble han flyttet opp på klubbens juniorlag. Her rakk han å spille flere gode kamper, og i vinter har han trent med klubbens a-lag. Han fikk i tillegg sin debut for klubbens a-lag i treningskampen mot Sarpsborg 08 2 i starten av november.

Imponert på kretslag og i G14 Nasjonal serie.
Gjennom kalenderåret 2017 har Uranik også spilt flere kamper for Østfold sitt G2003 kretslag, i tillegg til at han har vært en del Østfold sitt G14 Nasjonallag. Her har han fortsatt å imponere, som i sommer resulterte at han ble tatt ut til Statoil Talentleir i Porsgrunn. I starten av januar er det på ny duket for landelssamling, og i formiddag kom uttaket som bekreftet at Uranik fortsatt er en del av spillertroppen på landsdelssamlingen.

Sterk konkurranse
Landelssamlingen finner sted i Østfoldhallen fra 7. - 10. Januar, og Uranik er en av 28 spillere som representerer den sørlige landsdelen, som består av spillere fra Buskerud, Vestfold, Agder, Telemark, Oslo, Akershus, Østfold og Indre Østland. Med andre ord er konkurransen svært stor, og det er en stor prestasjon å bli tatt ut til tiltaket i regi av NFF.

Klubben er stolte over Uranik sin utvikling, og ønsker han lykke til på samlingen på nyåret.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline