Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

To nye spillere har signert!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Des 2017

Enal Hasurdžić (t.v.) og Argtim Shabani (t.h.) har i kveld signert kontrakter med klubbens a-lag, og blir med det å finne på rødsjordet i 2018-sesongen.

Kommer fra Østsiden
Både Enal og Argtim kommer fra spill i Østsiden, der de har spilt henholdsvis 73 og 77 kamper for klubbens a-lag. I fjorårets sesong spilte de begge mot Kvik Halden, og viste seg positivt frem. Dette medførte at de begge ble tilbudt kontrakt, og i kveld ble kontraktene skrevet under. Dermed er begge klare for spill på rødsjordet i 2018-sesongen, noe klubben er svært glade for.

Utviklet i Østsiden
Enal har spilt i Østsiden gjennom hele sin karriere, og har totalt spilt over 100 kamper for klubbens a- og rekruttlag, noe som er imponerende med tanke på at han bare er 22 år gammel. Unggutten trives best som venstre kant, men kan også spille på motsatt side av banen. Totalt står han registrert med 9 scoringer for Østsidens a-lag, og som spiller er han en teknisk god spiller som er god i 1 mot 1 situasjoner. 

Lillebror av tidligere Kvik Halden-spiller
Argtim er lillebror av den tidligere Kvik Halden-spilleren Agim, og har som sin bror spilt sine ungdomsår i Trosvik og Fredrikstad FK. I Fredrikstad FK har han spilt en kamp for a-laget, men også spilt 5 b-kamper for den tidligere OBOS-liga klubben. Videre har 24 åringen spilt seniorfotball i både Trosvik og Østsiden, hvor han totalt har spilt over 150 seniorkamper. Med andre ord en rutinert spiller i forhold til alderen. Akkurat som sin bror er Argtim best som midtstopper, men han kan også bekle beckposisjonen, noe som er svært gledelig. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline