Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vel gjennomført cup på Strupe 11.-12.november

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Nov 2017


Helgen 11 og 12 november arrangerte G05- årgangen til Kvik en egen turnering på Strupe. Dette var første gangen spillerne møtte god motstand på 9er- bane, siden de akkurat er ferdig med 7er- spill.

Foto: Privat


Mye god fotball...

Det var 7 lag med i denne turneringen og de var delt inn i 2 grupper og gruppespillet ble gjennomført på lørdag i strålende sol på Strupe. Kvik vant sin pulje etter å ha spilt uavgjort 2-2 mot Fornebu og slått Sarpsborg FK 6-1. På søndag var det duket for semifinale mot Moss FK og spillerne kjente nok litt på nervene, men da kampen startet tok Kvik raskt kommandoen og ledet 2-1 til pause etter to scoringer av Benjamin Kielland. Etter pause løftet Moss spillet sitt og Kvik ble litt baktunge, dette utnyttet Moss og satte inn 2-2. Kvik hadde nok de største sjansene, men kampen endte 2-2, og det var klart for straffer. Kvik holdt hodet kaldest og etter blant annet en flott redning av keeper Henrik Norderhaug, vant Kvik straffekonkurransen 4-2. Det var nå klart for finale mot Kråkerøy, et lag Kvik har møtt flere ganger gjennom sesongen. Det var mange slitne bein og hoder på begge lag som spilte denne kampen søndag ettermiddag. Kampen var jevnspilt, men med et lite overtak til Kvik. Det var derfor ikke ufortjent at Ole Jesper Sørensen satte inn 1-0 tidlig i 2 omgang, til vill jubel fra alle som heiet på Kvik. Kråkerøy hadde en gedigen sjanse til å utligne litt senere da spissen kom alene igjennom, men keeper Jonas Lund reddet mesterlig til corner. Resten av kampen ble nervepirrende og spennende, akkurat som en finale skal være. Her fikk guttene virkelig lære å spille jevne kamper, og de måtte holde hodet på plass selv om beina var slitne. Da dommeren blåste av kampen var det stor jubel på feltet, og guttene kunne virkelig være stolt av prestasjonen sin. Kvik vant 1-0 og kunne dermed beholde pokalen som et bevis på seieren.


...og gode tilbakemeldinger

Foreldrene på årgangen bidro med dugnad slik at det ble en prikkfri cup på Strupe. Det ble servert varm mat fra skolekjøkkenet til alle spillerne og laglederne begge dagene, noe som årgangen fikk meget gode tilbakemeldinger på. Alle lagene som deltok var fornøyde med opplegget og ville gjerne komme tilbake en annen gang. Det var høyt nivå på lagene som deltok. Borgen, Moss, Kråkerøy, Ski, Sarpsborg FK, Fornebu og 05- årgangen til Kvik har noe spennende på gang. Selv om det var 15 spillere som fikk være med denne gangen, består hele årgangen av totalt 49 spillere, og det er mange spennende spillere i gruppa. Hele årgangen er meget treningsvillig og samholdet mellom spillerne meget bra. Dette vil garantert føre til mange gode spillere Kvik kan få glede av i årene som kommer.

De som deltok for Kvik var: Benjamin Neziraj, Aurel Tmawa, Markus Grimstad, Benjamin Kielland, Henrik Norderhaug, Jonas Lund, Ole Jesper Sørensen, Oscar Nilsen, Kasper Myhre Sperre, Elias Fjelstad, Julius Weim Hjelmungen, Boye Gjørven, Edvard Gylvik, Fredrik Adolfsen og Christian Dahl Bjørneby.

Trenere: Jørgen La Cour Strand og Rune Grimstad.

Klubben gratulerer med vel gjennomført cup, både sportslig og organisatorisk!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline