Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Oppstart av nytt seniorlag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Nov 2017

De siste to sesongen har klubben hatt breddelag i juniorklassen for menn for første gang på lenge. Nå blir flere av disse guttene seniorspillere, og i den forbindelse lager klubben et nytt seniorlag. Foto: Halden Arbeiderblad

Kvik Halden FK 3
Neste sesong stiller klubben med et nytt lag i seniorlag i 7. divisjon, og spillertroppen bygger i all hovedsak på spillerne som har vært en del av treningsgruppen junior bredde de siste to årene. Guttene har siden de var små hatt sterke ressurs personer i form av Bosse Killingrød, Carl Øyvind Ryland og Vidar Berg, og det er ingen tvil om at disse er intiativtagere til det nå nyoppstartede laget. De tre har alltid lagt til rette for at spillerne skal ha et godt tilbud i klubben, og dette er også noe av grunnen til at det fortsatt er så mange gutter i aldersgruppen 98-00 som fortsatt ønsker å ha et fotballtilbud uten den store satsningen.

Ny trener, og ønske om større spillergruppe
I forkant av at laget gjennomførte sin første trening i går kveld har en ny trener fått jobben med å lede laget. Vegard Utne er mannen som har fått ansvar for å trene laget. Utne er snart ferdig med sin idrettsfagslærer utdanning, og er meget glad for å kunne få prøvd seg i treneryrke. På gårsdagens trening var det totalt 16 spillere, men det er ingen tvil om at nye spillere er velkomne til å bli med. Trenerteamet håper på en sterk stamme bestående av rundt 20 spillere, slik at man har nok spillere til å gjennomføre en hel sesong på seniornivå.

Les intervjuer og mer om det nyoppstartede laget i Halden Arbeiderblad her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline