Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vi støtter Operasjon Dagsverk 2017

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Nov 2017


Operasjon dagsverk er verdens største solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. Hvert år velger rundt 80.000 norske elever å gi en dag av sin utdanning for å gi utdanning til ungdom i andre deler av verden. Dette ønsker vi i Kvik Halden FK å være med å støtte, og i dag har Ludvig Wille og Uranik Seferi fra Strupe ungdomsskole hatt en dag med å hjelpe til på FFO.


Operasjon Dagsverk
Årets OD-aksjon heter "VI ER ALLE OLJEBARN, sammen mot verdens største oljekatastrofe". Skoleelever som deltar på OD lærer om globale utviklingstemaer for å kunne ta et opplyst valg om å jobbe med OD-dagen. I år går støtten til blant annet Nigeria, som står ovenfor en stor oljekatastrofe, ved å gi ungdom der kunnskap om rettigheter og utdanne oljevoktere.


Populære gutter på FFO
Ludvig og Uranik var tidlig ute med å forhøre seg med klubben og FFO om det var muligheter for de å være her, noe vi selvfølgelig sa ja til. Dagen har blitt brukt til å være på FFO, hvor guttene har vært med på en helt vanlig dag med hjelp til lekser, matservering og fotball ute med ungene. Populært hos FFO-barna er det alltid når de eldre kvikeguttene er med. Tusen takk for flott innsats i dag, gutter!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline