Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

3 lag spiller OBOS-finale!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Nov 2017


(G02 vinner av OBOS cup 2016)

Gitt at man er glad i ungdomsfotball så bør man tilbringe førstkommende lørdag i Østfoldhallen. Årets sesong skal avsluttes med finaler i OBOS Cup - også omtalt som Østfoldmesterskap i fotball.  Kvik Halden FK har tre lag som har kvalifisert seg til finalen - og det er selvfølgelig lov til å drømme om en ekte «hattrick»!

 

G13: Kvik Halden FK - Drøbak-Frogn kl. 10:00

G13 med Kent Hansen som hovedtrener er første lag som skal i ilden. Guttene har hatt en meget god sesong og har igjennom hele høsten spilt god fotball som nesten resulterte i et kretsmesterskap. Finalen spilles mot topplaget Drøbak-Frogn som nettopp vant kretsmesterskapet. Kent & Co er garantert klare for å hindre at laget fra badebyen vinner «The Double».

G14: Kvik Halden FK - Gresvik IF kl.13:30

G14 er et lag som har tatt store steg i løpet av årets sesong. Hovedtrener Ronny Thorvaldsen har gjort en god jobb med guttene - noe som har resultert i masse god fotball denne høsten. Dermed var det velfortjent at guttene tok seg til finalen etter en spennende semifinale mot Kråkerøy. På lørdag er det Gresvik som er motstander - og deg passer nok bra for Ronny & Co at de er «underdogs».  

G15: Kvik Halden FK - Spydeberg IF kl. 15:15

G15 er regjerende mestre i OBOS Cup - og kan faktisk bli  det første laget noensinne som vinner OBOS Cup to år på rad. Laget ledes av Kent Hansen, men «kred»for en seier må nok deles med Robert Horvath som har vært hovedtrener de siste årene. Spydeberg er et ukjent bekjentskap, men vil nok garantert forsøke å sette «kjepper i hjulene» til Kent & Co.  Mon tro om «teambuildingen» med John Arne Riise kan være utslagsgivende for guttene i finalen?


Kom og se unge lovende spillere fra Halden i samtlige tre finaler førstkommende lørdag i Østfoldhallen!!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline