Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Øystein Lundblad Næsheim er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Okt 2017

Øystein Lundblad Næsheim har kommet til enighet med klubben om å forlenge sin kontrakt med klubben. Dermed er det store muligheter for å se Næsheims velkjente feiring også neste sesong. Foto: Halden Arbeiderblad

Berg-og-dalbane opphold
Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016 sesongen, en sesong der det hverken gikk på skinner for laget eller spissen. For lagets del endte det med nedrykk fra 2. divisjon, da man akkurat ikke plasserte seg blant de 6 beste lagene som holdt plassen. For Næsheim sin del fikk han lite tillit som spiss, og spilte majoriteten av kampene som ving-beck i en 3-5-2 formasjon. I årets sesong har det derimot aldri vært noen tvil om hva som bor i spissen. Allerede i serieåpningen borte mot Ørn Horten scoret han sesongens først mål, i det som skulle vise seg å bli en eventyr-sesong for Næsheim og hans spissmakker Berglund. Næsheim endte som kjent sesongen med 25 scoringer, like mange som Berglund. I tillegg må det nevnes at Næsheim scoret 2 mål i samme kamp hele fire ganger, mens han ved to anledninger scoret hattrick.

Etablert i laget og i byen
Næsheim har i lengre tid vært i fast jobb ved siden av spill for klubben, og ettersom han allerede har bodd i byen i 2 år begynner han å bli godt etablert i byen. Totalt har han allerede rukket å spille 55 kamper for klubben, og over to sesonger har han scoret totalt 32 mål. Det er ingen tvil om at han i årets sesong har vært blant lagets viktigste spillere, både med sitt partnerskap med Berglund på topp, men også på grunn av sin giftige dødballfot. Både cornere og korridor-frispark slåes med fantastisk kraft og presisjon, noe som i år også har ført til svært mange målgivende. 

Stammen i laget nærmer seg
I løpet av de siste to ukene har Björn Berglund, Josef Myhren Bouchleh og Jakob Madsen Lund alle forlenget sine kontrakter, og at Lundblad Næsheim følger etter viser nok en gang at klubben evner å holde på sine beste spillere. Signeringen av Næsheim er et tydelig signal på at a-laget også neste sesong ønsker å kjempe i toppen av 3. divisjon, og forhåpentligvis klare å komme enda høyere på tabellen enn i år. Klubben håper med det at det ikke er tvil om at det satses også neste år, med tanke på at også Næsheim er med videre. At de ovennevnte spillerne allerede er klare for videre spill for klubben betyr at fem av årets mest sentrale spillere er med videre. Dette er svært positivt da man kan bygge videre på det positive fra årets sesong uten å måtte gjøre for store forandringer.

Jobbes iherdig
Sportssjef Haris Juklo har den siste uken intensivert jakten på spillersignaturer, og mange av dagens spillere har fått, eller vil den nærmeste tiden få kontraktsforslag. "I første omgang er vi oppttatt av å lande de spillerne vi allerede har i laget som er ønsket med videre. Samtidige er det ingen tvil om at vi i tillegg til å beholde de fleste fra årets lag også ønsker nye spillere utenfra. Foreløpig er det ingen konkrete navn, men nå som sesongene er ferdigspilt vil det være lettere å sondere markedet i forhold til hvilke spillere som står uten kontrakt og har lyst på nye utfordringer."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline