Foreldremøte torsdag 26.10 og trening i uke 43

Postet av Gutter 2005 den 23. Okt 2017

Foreldremøte torsdag 26.10 kl 18.30 på klubbhuset: Det blir servert kaffe og vi kjører etter følgende plan: Rune oppsummerer sesongen med hjelp av litt statistikk, deretter blir neste sesong presentert i grove trekk, Jørgen og klubben presenterer seg selv. Videre hva vi kan forvente av klubben samt hva forventer de av oss. Når dette møtet er ferdig kommer alle spillerne inn og det blir avholdt en sesongavslutning med servering av pølser samt litt premieutdeling. (pga plassmangel er det stor sjanse for at alle foreldrene må forlate lokalet når spillerne kommer inn)

Trening denne uken blir da løpetrening med Bredo på onsdag kl 18.30 og fotballøkt torsdag kl 18.30

Helgen 11 og 12 november skal vi arrangere en elite cup på Strupe, vi skal stille med ett nier lag. Troppen til denne cupen blir offentliggjort søndag 29.10. Jørgen og jeg skal snakke sammen om dette uttaket på et møte neste søndag.

Til denne cupen trenger vi en del hjelp i form av kioskvakter, baking og andre små oppgaver. Jeg skjønner godt at man evt ikke stiller opp her hvis sønnen din ikke skal spille, men fint om noen kan hjelpe allikevel. Alle inntektene går til klubbkassa og alle spillerne. Vi snakker litt om dette på møtet også.

Vel møtt på torsdag, vi håper på godt oppmøte.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline