Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Jakob og josef er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Okt 2017

Signeringen av spillere for neste års a-stall fortsetter, og i kveld har de lokale bærebjelkene Josef Myhren Bouchleh og Jakob Madsen Lund signert nye kontrakter med klubben, henholdvis på 2 og 1 år.

Lokal tilhørighet Josef Myhren Bouchleh er debuterte for klubbens a-lag allerede i 2010, og har siden den gang spilt seg til fast posisjon på høyresiden i forsvar. Ved flere anledninger har han vist seg blant divisjonens beste høyre becker, samtidig som han også har vist at han kan bekle flere posisjoner. De seneste sesongene har han spilt både vingbeck, sentral midtbane og midtstopper. Totalt har han rukket å spille 154 a-kamper for klubben, noe som er imponerende med tanke på at han fortsatt bare er  24 år. Madsen Lund både debuterte og etablerte seg på klubbens a-lag i 2013-sesongen, og har frem til i dag rukket å spille hele 120 kamper for klubbens a-lag. Ettersom begge guttene er født og oppvokst i klubben er det ingen tvil om at de er en viktig del av den lokale profilen klubben ønsker å ha rundt sitt a-lag. Mange spillere i klubbens barne- og ungdomsavdeling kan absolutt assosiere seg med de to haldenserne.

Viktige forsvarssbrikker Om man ser hvor mange kamper de to har spilt for klubbens a-lag siden 2010 er det ingen tvil om at de to har vært en sentral del av a-lagets forsvarsspill. Begge er motiverte for å bidra til å skape et topplag også i 2018-sesongen, og det er ingen tvil om at de begge blir viktige brikker i forsvarsleddet. I tillegg er Dardan Sæter-Mehmeti allerede på kontrakt ut 2018-sesongen, og dermed er allerede tre rutinerte forsvarsspillere på plass.

Mulig å utvikle seg i Halden Begge spillerne viser med sin alder og antall kamper spilt for klubbens a-lag at det er fullt mulig å utvikle seg til gode fotballspillere ved å bli i Halden og spille for Kvik Halden. Felles for de begge var at de i ung alder ble løftet opp i klubbens a-stall, samtidig som de tidlig begynte å spille seniorfotball. Det er ingen tvil om at dette vil være en filosofi klubben også i fremtiden ønsker å følge, ved å la unge spillere flyttes opp i a-stallen når de er gode nok. Klubben ser på alder som et tall, og er man gode nok ferdighetsmessig, og har de riktige holdningene og er mentalt klare er man ikke redd for å slippe de til i seniorfotballen.

Fornøyd sportssjef Sportssjef for seniorlaget, Haris Juko, sier seg svært godt fornøyd med at de to lokale spillerne blir med videre:"Det er ingen tvil om at vi ønsket å ha med både Josef og Jakob videre i neste års a-stall. Josef er ferdig med sin mastergrad ved Norges Idrettshøyskole, og hans totalbelastning blir mindre mtp på pendlingen til og fra Oslo. Jakob derimot skal fortsette å pendle til Norges Idrettshøyskole, men gir selv uttrykk for at han er meget motivert for å kjempe i toppen neste sesong. Det er ingen tvil om at denne uken har vært en god uke for oss mtp på spillersigneringer i forbindelse. Det å beholde både Josef, Jakob og Björn er et tydelig signal på at vi ønsker å kjempe i toppen også neste sesong."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline