Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Björn Berglund spiller i Kvik Halden FK også i 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Okt 2017

Björn Berglund (t.h.) har kommet til enighet med klubben om å forlenge sin kontrakt med et år. Dermed blir svensken værende i Halden minimum ut 2018-sesongen. Foto: Halden Arbeiderblad

Hentet for å score mål
Berglund ble i forkant av årets sesong hentet tilbake til spill i Kvik Halden for å bidra med å score mål, noe man kan si han har infridd. Så langt i årets sesong har han scoret 25 mål på 24 seriekamper. Dermed er det ingen tvil om at spissen har prestert i sitt comeback i Kvik Halden-drakta. I tillegg har han vist enormt partnerskap sammen med Øystein Lundblad Næsheim, noe som har ført til at årets spissmakker også har scoret 25 mål. Det er ingen tvil om at spissene har opparbeidet seg en god kjemi på banen, noe også antall assist viser. Berglund har i skrivende stund 18 målgivende pasninger, hvorav majoriteten er til spissmakkeren.

Jobber i klubben
I tillegg til å fortsette å spille for klubbens a-lag, er man også enige om at Berglund skal fortsette å jobbe på klubbens populære fotballfritidsordning. Svensken har siden slutten av januar vært en populær voksen blant barne på FFO, og klubben er svært glade for at han fortsetter å jobbe her.

Solid signal
At årets toppscorer, delt med nevnte Lundblad Næsheim, er den første spilleren som har signert i høst viser at klubben har ambisjoner om å kjempe i toppen også neste år. Det å beholde Berglund er et signal både for egne, og eventuelt nye spillere i forhold til klubbens ambisjonsnivå. Berglund blir med dette klubbens tredje spiller på kontrakt i 2018, da det fra før av kun er Dardan Sæter-Mehmeti og Deniz Kaili som har kontrakt.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline