Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

3.div. Årets siste hjemmekamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Okt 2017


A-laget møter Østsiden til årets siste hjemmekamp på Halden stadion i morgen(lørdag) kl 1500. Haldensere kommer fra en sterk borteseier mot 08 rekruttene i forrige serierunden og ønsker å avslutte med seier i morgendagens kamp.

Trener Kent Bergersen sine tanker før den siste kampen i 2017 på Rødsjordet:

"Da har vi kommet frem til sesongens siste hjemmekamp, det blir naboduell mot Østsiden.

Vi kommer fra en sterk seier på mandag mot S08 2. Vi spiller ingen god første halvtime på Sarpsborg stadion, men leder likevel 1-0, før vi hever spillet vårt inn mot pause og scorer en gang til og går inn til pause med 2-0.

2. omg. synes jeg vi får mer orden på ting, og kontrollerer kampen inn til en fortjent 4-1 seier.
Moro var det at Marcus Sjømo scoret sitt første mål for A-laget til Kvik Halden, vakkert var det også!!

Med denne seieren og med Ørn tap mot nettopp Østsiden, så er vi ett poeng bak Ørn på 2 plass på tabellen. Vi har veldig lyst til å avslutte sesongen på en bra måte, og 2 plassen er det vi sikter oss inn på nå. Skal vi lykkes med der må Østsiden slås på lørdag, da jeg er ganske sikker på at Ørn vinner sin kamp hjemme mot allerede nedrykksklare Sprint Jeløy. Sprint er forøvrig motstanderen vr i sesongens siste kamp på Bellevue

Vi kan ikke forvente oss noen enkel kamp mot Østsiden, de kjemper med nebb og klør for å berge plassen i divisjonen og kommer garantert til å selge seg dyrt i denne kampen! En ekstra motivasjonsfaktor for oss er at Østsiden er det eneste laget vi ikke har vunnet mot i seriespillet denne sesongen. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Treningsuka igjen har vært litt spesiell, da vi spilte A- kamp mandag og rekruttkamp på tirsdag(tap 5-2 mot ÅS) med flere A-spillere involvert, med fri onsdag har vi bare hatt 2 treninger til å forberede oss til denne kampen.
 
I tillegg til de langtidsskadene vi har fra tidligere, har Viktor og Ardi havnet på den listen i løpet av uka.
Vi er likevel klare til en real fight mot Øssia på lørdag, dette blir en krig, en fartsfylt kamp med mange tøffe dueller, og sikkert som ALLTID når vi spiller…mange mål, flest til oss selvfølgelig!! 

Møt opp og støtt gutta i sin siste hjemmekamp for året, det har de fortjent etter en lang og god sesong!! "


God kamp!  

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline