Foreldremøte torsdag 26/10 kl 1830 på klubbhuset

Postet av Gutter 2005 den 11. Okt 2017

Selv om serien nå straks er slutt er det en hektisk periode for oss som organiserer årgangen og i klubbledelsen. Vi har vært tidlig ute og jobber hardt opp mot ledelsen i klubben for å få avklart trenerspørsmålet og apparatet rundt laget neste år.

Det som er helt klart er at Yngvar gir seg etter 13 år som trener i klubben, det er selvsagt utrolig synd for oss, men vi har full forståelse for at han nå vil bruke tiden på noe annet. Videre er de andre trenerne og hjelperne våre noe usikre da de også er opptatte på andre årganger. Bredo har sagt seg villig til å kjøre løpetrening 1 gang i uken gjennom vinteren, Monika, Liv Kristine og Veronika fortsetter som sosiale organisatorer og Siri fortsetter som koordinator. Jeg vil fortsette som hovedansvarlig og trener, men orker ikke å drifte flere lag enn det Markus deltar på, som et utgangspunkt.

Året som har gått har vært utrolig morsomt, men slitsomt for Yngvar og meg da vi har forsøkt å ta hensyn til absolutt alle spillerne samt at vi har nesten vært med på absolutt alle kampene, både hjemme og borte. Det hadde selvsagt ikke gått uten meget god hjelp fra Frode K, Frode L, Petter, Svein Roger og Bredo.

Vi har gitt tydelig beskjed til klubben om at det ikke holder å ansette 1 trener for årgangen vår neste år. Vi teller nå 49 spillere og det er utrolig viktig at absolutt alle får et godt nok tilbud, både på trening og i kamp. Dette signalet har klubben tatt og de jobber angivelig hardt for å få dette til. De har lovt oss et svar i løpet av denne uken. Ny hovedtrener skal begynne i sin jobb fra 1/11, det er i alle fall planen.

Jeg har derfor bestemt at vi kjører et foreldremøte torsdag 26/10 kl 18.30 mens gutta trener. Vi håper å presentere ny trener og en grov plan for kommende sesong denne kvelden, uansett vil jeg fortelle hvilke krav og planer jeg har presentert for klubben ang neste år.

Deretter kommer guttene inn etter trening og så kjører vi en felles sesong avslutning hvor vi deler ut litt priser og takker Yngvar for sin gode innsats over flere år.

Jeg håper å se så mange som mulig av dere denne torsdagen, men jeg vil benytte anledning allerede nå til å takke dere for året som har gått og jeg opplever hele foreldregruppa som utrolig positiv og at dere har tillit til den jobben vi har gjort og gjør. Det hadde vi ikke klart uten velvilje fra dere. Tusen takk.

Sportslig hilsen fra Rune


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline