Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

3.div. Sarpsborg 08 2 neste.

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2017


Kenta før dagens kamp:

Det går mot slutten av sesongen, for vår del er det fortsatt mye å spille om. A-laget har 3 kamper igjen og kjemper en kamp om å bli nr 2 i serien, etter Moss som rykket opp til 2.div nå i helgen som var. Vi benytter anledningen til å gratulere Moss med opprykk!

Rekruttlaget i 4.div har også 3 kamper igjen. Kampen om å holde seg i divisjonen blir hard men ikke umulig. Vi som klubb og lag skal stå på de siste to ukene av sesongen for å oppnå best mulige resultater.

Belastingen den siste tiden har vært hard på flere av spillere. Skadesituasjon i øyeblikket er at Jakob, Drilon, Kristian, Simen og Magnus er ute for oss. De gutta som er igjen, er friske og motiverte foran innspurten av sesongen og humøret på treningene er veldig bra!

I forrige kamp mot Odd 3 gjorde vi ikke mer enn det vi akkurat trengte for å vinne kampen. Sluttresultatet ble 3-1 etter at vi misbrukte en hel haug med sjanser. I dag møter vi Sarpsborg 08 2 i en vanskelig bortekamp. Sarpsborg 08 2  har fortsatt ikke sikret plassen og en vet ikke hva de kommer med i dag. Vi har mest fokus på oss selv og stiller et sterkt og seiersugent lag som er klare for å kjempe om alle poengene på Sarpsborg stadion.

Med seier i dag er vi kun ett poeng bak Ørn Horten som ligger på 2.plass. Avslutningen på sesonen blir spennende for våre begge lag.

Vi håper at noen Haldensere tar den korte turen til Sarpsborg for å støtte oss!


Kenta


Avspark kl 18.30.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline