Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

3.div. 3-1 seier i årets nest siste hjemmekamp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Okt 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tok i mot et ungt Odd 3 lag i gårsdagens kamp på Halden stadion. Haldensere vant kampen 3-1 etter scoringer av Blystad, Næsheim og Berglund.

Hjemmelaget kom best i gang og skapte en stor sjanse allerede etter 5 spilte minutter som Birk H. Stokke i Odd 3 målet reddet. Haldensere hadde spillemessig overtak i starten av kampen, men bortelaget var ikke ufarlige på kontinger og skapte sin eneste sjanse i første omgang på en overgang etter 13 spilte minutter.

Trioen Berglund, Næsheim og Blystad burde gitt hjemmelaget  ledelse før 20 minutter var spilt. Bjørn hadde en heading som gikk rett på utsiden mens Øystein og Herman hadde en dobbel sjanse rett etter som Birk Stokke reddet mesterlig.

Etter 21 minutter viste trioen hvorfor de står bak 60 av lagets 72 mål denne sesongen. Øystein spilte frem Bjørn som i blinde spilte frem Herman som alene med keeper gjorde alt riktig og ga hjemmelaget en 1-0 ledelse.

Hjemmelaget hadde bra kontroll  resten av omgangen der sjansen til Bjørn i omgangens siste spilleminutt var verdt å nevne. Igjen var Birk Stokke i veien.

Andre omgang startet på verst tenkelig vis. Odd 3 utlignet før det var gått 2 min. av andre omgang.

Hjemmelaget ble ikke preget av utligningen og skapte sjanser på løpende bånd etter utligningen uten å overliste unggutten i målet til laget fra Skien.

I det 64.minutt scoret Øystein sitt 24.mål i seriesammenheng for sesongen, etter en god pasning av Marcus Sjømo Eriksson. Bare minuttet senere hadde samme mann enorm sjanse til å øke ledelsen til 3-1.

Herman og Bjørn kunne punktert kampen med sine sjanser etter scoringen til Øystein, men det var ikke før på overtid at 3-1 målet kom.

Peder Nomell vant ballen mellom to Odd spillere som ikke hadde fant noen annen utvei på å stoppe Nomell enn å felle han rett på utsiden av bortelagets 16 m. Frisparket satt Bjørn knallhardt i mål til 3-1 ledelse og seier på en dag hvor hjemmelaget misbrukte mange store sjanser....

Kampfakta:

23.serierunde

Halden stadion

Kvik Halden FK - Odd 3: 3-1(1-0)

Gule kort: Shkodrani(Kvik Halden FK), Dalene, Sjøstrøm, Jahnsen og Romsdalen (Odd 3)

Mål:

1-0 Blystad 21.min

1-1 47.min

2-1 Næsheim 64.min

3-1 Berglund 90.min


Kvik Halden FK: Sødergren, Darboe(Berbatovci), Sæter-Mehmeti, Shkodrani, Bouchleh, Koko, Eriksson(Suka Suka), Halvorsen, Blystad, Strøm(Næsheim)(Nomell), Turkaj(Berglund)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline