Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

3.div. Kenta før oppgjøret mot unggutta fra Skien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Sep 2017


Kenta før dagens kamp på Halden stadion med avspark kl 1600:

Da er vi klare for vår nest siste hjemmekamp denne sesongen, mot Odd 3, et meget ungt lag som har hatt en veldig tøff sesong og står kun med 7 poeng så langt. Odd 3 er foreløpig det eneste laget fra avdelingen vår som er klare for nedrykk , selv om det ser mørkt ut både for Holmen og Sprint Jeløy.  Laget fra Skien har tapt samtlige kamper på bortebane i årets sesong. 

Vi satser selvfølgelig på å komme på vinnersporet igjen etter tapet mot Strømsgodset 2 i forrige kamp. De stilte med et sterkt lag denne gangen, og vi kom ikke helt opp på vårt beste, da ble det dessverre et ettmålstap igjen.

Vi har 6 tap denne sesongen, og 5 av dem er med ett mål. Det sier meg at vi har vanskelig for å avgjøre jevne kamper til vår fordel noe vi må bli bedre på om vi skal komme oss høyere på tabellen.  

Treningsuken vår har vært kortere enn vanlig siden vi spilte kamp mandag denne uken og hadde rekruttkamp på tirsdag, men vi har fått spilt mye fotball på treningene de siste dagene, så jeg håper vi klarer å holde trykket oppe, og avslutte sesongen med 4 seiere, da må det unge Odd laget slås på lørdag!  

Noe smårusk er det i troppen, men vi er klare for kamp!  

God kamp!

Kenta


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline