Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seier til A-laget på Kvik Halden dagen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Sep 2017

(Foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget tok sin 13. seier for sesongen med 5-1 over Holmen i gårsdagens oppgjør på Halden stadion. Mange barn og unge sorget for fin stemning og ramme rundt kampen på Kvik Halden dagen!

Trener Kent Bergersen måtte gjøre flere endringer på laget som slo Moss FK i forrige serierunden. Berglund og Lund var ute pga. gule kort, mens Turkaj måtte kaste inn håndkle på oppvarmingen. Dermed var det tre forandringer i start 11er foran gårsdagens kamp.

Kampen startet med overtak fra haldensere. Holmen sto ukritisk høyt med sin bakre firer noe som gjorde arbeidsoppgavene for spissparet Næsheim/Blystad en god del lettere.

Et kvarter ut i kampen ga Næsheim haldensere noe å juble for med sin første scoring for dagen. Bare minutter senere var sammen mann frempå og økte ledelsen til 2-0.

Blystad ville ikke være noe dårligere og la på til 3-0 før halvtimen var spilt. Holmen hadde svært lite å komme med.

Verre ble det da Næsheim satt inn sin tredje scoring for dagen og økte ledelsen til 4-0 etter 33.min. noe som holdt seg til pause.

I pausen ble hele barne og ungdomsavdeling i klubben vist frem på stadion. Tusen takk til dere alle spillere, foreldre, lagledere, oppmenn, tante, onkler osv. for at dere tok dere en tur på stadion denne vakre høstdagen.

Andre omgang var et laaaaaangt gjesp... Kampen var i utgangspunktet punktert etter første 45.min og det haldensere presterte i andre omgang var langt unna pari.

Haldensere var ukonsentrerte i avgjørende øyeblikk. Innsatsen sank med mange hakk og viljen til å få noe ut av andre omgang var ikke til stede hos samtlige spillere. Det førte til at Holmen yppet seg ved par anledninger.

Herman Blystad scoret sitt andre for dagen etter 81 spilte minutter til 5-0 ledelse. Holmen reduserte på overtid til 5-1 som også ble sluttresultat.

Alt i alt en kontrollert seier der Kenta brukte alle fem bytter og dermed ga sjansen til flere yngre spillere til å spille foran hele 773 tilskuere på Halden stadion. TUSEN TAKK for støtten!!!

Kampfakta:

21.serierunde

Halden stadion

Kvik Halden FK - Holmen IL 5-1(4-0)

Gule kort: ingen

Mål:

1-0 Næsheim 16.min

2-0 Næsheim 19.min

3-0 Blystad 26.min

4-0 Næsheim 32.min

5-0 Blystad 81.min

5-1 90.min

Kvik Halden FK: Kristiansen, Bouchleh(Darboe), Sæter-Mehmeti, Shkodrani, Halvorsen(Strøm), Eriksson(Kaili), Koko, Suka Suka, Berbatovci(Nomell), Blystad, Næsheim(Herft)
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline