Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Velkommen til Kvik Halden dagen 16.september

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Sep 2017

Årlig tradisjon

Kvik Halden Dagen er en tradisjon vi startet i 2015, dette blir altså den tredje gangen det gjennomføres, men vi har stor tro på at det skal leve lenge! Prinsippene for dagen er enkle; Gratis inngang for alle og hele klubben kommer på kamp!

Kvik Halden består i 2017 av over 600 aktive fotballspillere, og medlemsmassen øker uke for uke. En gang i året ønsker vi derfor å vise frem hele klubben vår og anledningen blir en 3. divisjonskamp på Halden stadion. Her får alle lag i klubben presentere seg selv på indre bane i pausen med tilskuere og sine nære og kjære på tribunen. I år har vi også med en helt nyoppstartet årgang, nemlig gutter og jenter født 2012. I tillegg er barn fra Spretten idrettsbarnehage med i det flotte toget av spillere og lagledere som vil marsjere rundt inne på stadion.

I 2016 var dagen lagt til 12.juni, hvor klubben også feiret sitt 110-års jubileum. A-laget vartet opp med seier 2-1 mot FK Tønsberg. Omkring 600 mennesker hadde tatt turen til Halden stadion søndag ettermiddag for å se hele Kvik Halden i aksjon, i flott vær og med god stemning ble alle Kvik Halden lag fra 2010 og opp til juniorlag presentert. Kvik Halden Eldres kom også med en generøs bursdagsgave til klubben. Eldres gjør en fantastisk innsats for klubben året gjennom og er en veldig viktig del av klubben, uten de hadde nesten alt stoppet opp!

 

Gratis inngang - Håper på støtte!

Kvik Halden Dagen 2016 var en suksess for klubben på alle måter. Mange tilskuere, årganger godt representert i pausen og en rekke bedrifter som generøst betalte slik at det ble gratis inngang for alle som ønsket å ta turen.

Vi gjentar formelen i år og har invitert bedrifter til å støtte klubben med en tilskuer-kronerulling. Dermed kan vi også i år tilby gratis inngang for alle skuelystne, og da bør det heller ikke være noen hindring for ung og gammel til å se sine kjære bli presentert i pausen. A-laget presterer veldig godt om dagen, og storseieren borte mot Moss forrige lørdag bekrefter nettopp dette. Det blir spennende å se laget i aksjon hjemme mot Holmen!

36 lokalbedrifter er i år med på å støtte gratis inngang på Kvik Halden Dagen. Dette setter vi umåtelig stor pris på, og vi kan ikke få takket nok for bidraget!

 

Følgende bedrifter deltar:

Eiendomsmelger 1

Fagmøbler

Økonominett AS

Halden Taxi

Glomma Pall

Skogli eiendom

Nordsjø Ide og design

Sparebanken 1 Østfold og Akershus

Infotjenester

Dahles Auto

Halden Auto

Pizzabakeren

Risum mat/Kiwi Risum

HABY

Ringstad eiendom

Glenne bil

F.Jørgensen

Petter Larseng

Hansen og Dahl

Møbelringen

Spretten BHG

Rema 1000 Brødløs, Marit Henriksen

Halden bilglass og glass

Skilt og fasadehjelpen

Havna restaurant

GG Gruppen AS

Montèr Halden

Rema 1000 Risum

Halden Dekk

Campino

Jensen & Scheele

OK Trykk

LA Bygg AS

Odin Media

Fredriksten Hotell

Flamenco


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline