Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Bytt til Østfold Sikkerhet og støtt Kvik Halden FK med 600 kr i året

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Sep 2017


- Om du allerede har alarm i huset, eller på din bedrift, tar vi oss av alt det praktiske. Du betaler ikke noe før gjenstående bindingstid er ferdig. Østfold Sikkerhet tar ned gammelt utstyr og monterer nytt der det trengs, sier salgsansvarlig Paul Pedersen i Østfolds sikkerhetsservice.

600 kroner til KvikHalden

Som en del av det nye partnerskapet med KvikHalden, ønsker Østfold Sikkerhet nå å tilby alle supportere en flott alarmpakke med prisgaranti som i tillegg sikrer klubben 600 kroner årlig.

Sikkerhetsselskapets nye alarmpakker for privatbolig inneholder markedets nyeste SMARTHUS-løsninger der man kan koble til lysbryter, kaffetrakter, varmeovn og lignende med en app. Brannvarsling følger også med.

Vi gir og samme avtale til bedrifter!

Østfold Sikkerhet ble etablert i 1993 og har over 25 år levert produkter og tjenester innen sikkerhet i hele Østfold. Lokale vektere blir brukt.

Jeg støtter KvikHalden-skilt

Om du går på en avtale med Østfold Sikkerhet, får du i tillegg til en god pris med prisgarantien, ikke dyrere enn det du betaler i dag, få fri montering og hjelp med oppsigelse fra eventuell tidligere avtale. Østfold Sikkerhet vil og tilby et eget lite skilt som settes under deres hovedskilt med alarm.

Disse henges opp utenfor huset eller bedriften. "Jeg støtter KvikHalden" vil det stå under skiltene. En fin, liten greie!


Interessert i gratis befaring eller å gå på avtale? 

Kontakt:

Lars Tore Wollum tlf: 40054235 eller 

Ole Johnny Jensen tlf. 46535747 eller send en e-post: lars.tore@ostsik.no og olej@ostsik.no.

 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline