Høst info og Pizzakveld.

Postet av Gutter 2005 den 30. Aug 2017

Hei alle sammen. Det har vært mange kamper og mye info omkring lag-inndeling og oppmøte tider i det siste. Dette er vi klar over, men det må nesten bli sånn med 43 spillere og 4 lag. Vi opplevde også denne uken at flere foresatte/spillere ikke meldte fra til oss om forfall før etter avreise fra Coop. Det holder rett og slett ikke. Det er helt greit å ikke møte, men da skal vi ha beskjed i forkant. Alle lag-inndelinger, oppmøtetider og steder finner dere på Facebook siden og hjemmesiden vår. Er dere usikre ring eller send sms til Rune.

Foreløpig høst plan:

Treninger:
Seriekampene varer frem til høstferien i uke 40. Blått og rødt lag har et par kamper i uke 41 og 42.  En eller annen gang rundt uke 40 vil  vi få nye treningstider og vi øker da til 4 dager i uken. Vi satser på å beholde onsdag og torsdag kl 18.30 - 20. som i dag. De to andre dagene vil vi prøve å legge til mandag og tirsdag. Den nye treneren ( ikke avklart hvem det blir enda ) vil sikkert ha noen meninger her også så dette er høyst usikkert pr i dag.

Cup/kamper:
Søndag 24/9 skal vi ha 3 treningskamper mot Gresvik, Kråkerøy og Borgen. Det blir ett 1. lag  og ett 2. lag som skal delta her, ca 30 spillere, og vi spiller 9 er.
Helgen 11 og 12 november skal vi arrangere en egen liten turnering  med kun ett 1. lag. Vi får besøk av 7 andre, gode lag slik at vi får prøvd oss litt. Her vil vi trenge hjelp av en del foreldre, men det kommer vi tilbake til.
Vi er alltid på utkikk etter treningskamper for de spillerne som ikke får vært med den 24/9, men da må flere vise seg på trening over en periode slik at de orker å spille 9 er kamper. Vi skal prøve å få til noe for disse spillerne også.

Pizza kveld:
Thomas, pappaen til Elias, lovte å spandere pizza på hele laget hvis de klarte å noen kyss på kinnet fra jenter under Fjordline cup. Dette gikk i orden og pizza blir servert lørdag 9 september på klubbhuset. Men det skal trenes i forkant og vi skal løpe Kanonløpet opp til festningen først. Alle må stille/løpe i Kvik drakt og melde seg på i forkant. Løpet starter kl 12.00

Påmelding og info finner dere her: https://www.facebook.com/groups/737183169675051/

Etter å ha gjennomført løpet flytter vi oss opp på Strupe hvor vi gjennomfører en fotballtrening fra ca kl 13.00 - 14.30. Deretter dusjer alle sammen i garderoben før vi får servert pizza på klubbhuset ca kl 15.00. Når vi har spist vil vi gjennomføre et kort spillermøte før vi samlet ser tippekampen kl 16.00.

For at man skal kunne få litt pizza må man gjennomføre treningene i forkant. Dere må oppfordre spillerene til å gjennomføre dette og det må jo bli moro å se så mange Kvik spillere løpe i sin egen drakt oppover mot festningen.

Dere må selv sørge for påmeldingen til Kanonløpet og så må Rune få beskjed om hvor mange som skal delta hele dagen. Dette for å planlegge Pizza og drikke innkjøp samt treningsøkta på Strupe.

Vi håper dette kan bli en morsom, slitsom og ikke mins sosial dag for guttene.

Vi jobber også med et par andre, sosiale/treningsleir opplegg, men de kommer vi tilbake til.

Som vanlig, ta kontakt med Siri eller Rune hvis noe er uklart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline