Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Stemningsrapport fra Norway Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2017

Klubbens jentelag født i 2002 og 2003 er denne uken på Ekebergsletta og deltar i Norway Cup. Jentene stiller med to lag, og har allerede rukket å spille kamper både søndag og i går. Nedenfor følger et reisebrev fra jentene selv:

Lite kan måle seg med tusenvis av fotballspillende gutter og jenter på Ekebergsletta i verdens største fotballturnering for barn og unge. Vi snakker selvfølgelig om Norway Cup. Med over 2000 deltakende lag og ca. 6000 kamper er det et yrende fotball-liv i Oslo om dagen.

Selv om været har vært ustabilt de to første kampdagene har stemningen, både blant spillerne og foreldresupporterne vært upåklagelig. Norway Cup er så mye mer enn bare fotballen og kampene. Det merker man tydelig når man rusler rundt på Ekebergsletta eller noen av de 6 andre arenaene. Turneringen er et fargerikt fellesskap med deltagere fra hele verden.

Kvik Halden Fotballklubb er på plass med to jentelag. Jenter 14 år spiller 7’er fotball og Jenter 15/16 år deltar med et 11’er lag. Begge lagene bor sammen på Gamlebyen Skole i enden av Grønlandsleiret midt i Oslo Sentrum. Skolen huser både jenter og gutter fra flere forskjellige land og vennskap knyttes på tvers av nasjoner og religioner.Begge lagene har fått vist seg frem de 2 første dagene. Jenter 15/16 har møtt Sogndal og Ørsta, to svært gode jentelag med gode resultater i hjemlig serie. Kampene endte med to tap og gode indikasjoner på hva vi bør trene mer på når vi kommer hjem til Halden.

Jenter 14 har så langt spilt tre kamper. Nore Neset IL og Dombås ble for sterke, mens Holmen IF ble slått 2-0 i dag. I morgen venter et svært godt lag fra Palestina – Paces Girls og jentene er naturlig nok svært spente før denne kampen

Etter at innledende runder er ferdigspilt (tirsdag) ser det ut til at våre lag går videre til B-sluttspill. Sluttspillet tar til onsdag. Da er det vinn eller forsvinn. Vi krysser fingrene for gode opplevelser og prestasjoner.  Begge lagene har representert Kvik Halden Fotballklubb på en veldig positiv måte, og det er gledelig å registrere mange foreldrene heiende på sidelinjen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline