Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

3.div. Høstens første og tøffeste kamp på Halden stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Jul 2017

(foto: Wester Larsen, Halden Arbeidreblad)

A- laget tar imot Ørn Horten til morgendagens kamp på Halden stadion. Laget fra Horten har heng på Moss i kampen om opprykk og det er garantert et offensivt bortelag som entrer gressmatten på Rødsjordet.

God rekke

For hjemmelaget sin del handler det om å fortsette den gode trenden laget er inn i. På de siste seks seriekamper har haldensere tatt 16 av 18 mulige poeng og har en målforskjellen på 24-2.
Det meldes om en bra treningsuke der laget har fortsatt å terpe på smådetaljer som gjør at en forbedrer seg fra dag til dag. Den offensive samhandlinger har sittet bra og når en i tillegg har greid å tette igjen bak så har haldensere blitt vanskelig å knekke.

Tøff bortekamp

Bortekampen i Horten endte med 2-1 seier til haldensere. En kamp som hadde to totalt forskjellige omganger. En forholdsvs komfortabel 0-2 ledelse til pause, ble til en nervepirrende avslutning der haldensere greide å dra i land 1-2 seier.
Morgendagens kamp vil brått være høstens tøffeste oppgjør på Halden stadion for a-laget. Skal hjemmelaget henge på Moss som i skrivende stund leder 5-0 til pause i sin kamp mot Godset 2, så er det kun tre poeng som gjelder.

Lite skader

På skadefronten er det ikke mye å melde. Magnus Hart er langtidsskadet og ikke tilbake på fotballbanene før tidligst seriestart neste år. Kristian Strøm er syk og utilgjengelig for morgendagens kamp, mens Christian Halvorsen soner sin siste kamp etter det røde kortet mot Østsiden i siste seriekamp før ferien. Resten av troppen er skadefri og klar til morgendagens kamp.

Hvem vinner kampen om keeperplassen? Velger Kent Bergersen 4-4-2 eller blir det 3-5-2 formasjon haldensere starter i? Vil spissduoen Berglund/Næsheim fortsette med å bøtte inn mål for hjemmelaget??

Svaret får du søndag kl. 1800 på Halden stadion. Vi sees!!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline