Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kunstgresset fjernes fra 11'r banen på Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jul 2017


I dag morges kl. 09:00 startet arbeidet med å fjerne kunstgresset fra 11'r banen. En fantastisk dugnadsgjeng har bidratt til at arbeidet allerede er godt på vei.

Fantastisk innsats
Klubben har siden det forrige uke ble bestemt at kunstgresset skulle fjernes allerede i dag invitert spillere og foreldre til dugnad. Klubben er takknemlige for å se at over ti personer stod klare kl. 09:00 i morges. På forkant var vi advart av kommunen om at det er fysisk krevende å rulle av en kunstgressbane, men det har ikke stoppet dagens dugnadsgjeng fra å gjøre en fantastisk innsats. Allerede kl. 14:00 var tilnærmet halve banen rullet av. Videre kommer det en ny dugnadsgjeng kl. 18:00 i kveld, noe som lot seg gjøre da kommunen vellvillig skaffet sjåfør og graver til transporten på meget kort varsel.

Godt arbeid
Allerede fra start av har samarbeidet med kommunens ansatte på Strupe vært fantastisk. De har bidratt med sin erfaring, i tillegg til at de har holdt tritt med dugnadsgjengens fantastiske tempo. 12:00 var det duket for Pizza fra Pizzabakeren, og det er ingen tvil om at både kommunens menn og dugnadsgjengen satt pris på dette. Vell fortjent etter meget god innsats.

Samtidig er det gått å vite at kunstgresset som skal legges på allerede er i produksjon, noe som skyldes enorm innsats av kommunen. I utgangspuntket var det satt av frem til og med onsdag til fjerning av kunstgresset, men allerede nå ligger man langt foran skjema.

Klubben ønsker nok en gang å takke alle som stilte på dugnad, i tillegg er klubben takknemlige i forhold til kommunen som har jobbet iherdig for å få det nye gresset klart til produksjon.

Flere bilder fra dagens dugnadsgjeng kan du se i vårt galleri på facebook her


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline