Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget møter Østsiden i siste kamp før sommerpausen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jun 2017

Øystein Lundblad Næsheim og resten av a-laget reiser i kveld til Østsiden for å spille siste seriekamp før sommerpausen. Foto: Halden Arbeiderblad

God form
Laget reiser til Fredrikstad og Østsiden med en meget oppadgående formkurve etter en trå start på sesongen. De siste fire kampene har endt med fire seire og solide 19-1 i målforskjell, etter å ha slått Holmen (4-0), Strømsgodset 2 (6-1), Odd 3 (5-0) og Sarpsborg 08 2 (4-0). Offensivt har laget produsert scoringer gjennom hele vårsesongen, mens defensivt er det ingen tvil om at det er blitt mye bedre de siste kampene. Dog må det nevnes at, med unntak av Sarpsborg 08 2, er alle de tre andre lagene plassert på nedre halvdel av tabellen. Dog er det en sterk prestasjon av et Kvik Halden-lag som stadig spiller bedre som et lag.

God statistikk
Siden 2010 har kveldens motstandere møtt hverandre hele syv ganger, både i gamle 3. divisjon, i 2. divisjon og i årets 1. runde av Norgesmesterskapet. I løpet av disse syv kampene har Østsiden aldri maktet å stå igjen som vinnende lag. Fire kamper har endt med seier til Haldenserne (4-1, 4-1, 1-0 og 1-0), mens tre kamper har endt uavgjort (1-1, 1-1 og 4-4). Friskest i minne sitter trolig årets kamp i 1. runde av Norgesmesterskapet, der Østsiden ble sendt hjem fra Halden Stadion med 4-1 tap i sekken. Björn Berglund, Øystein Lundblad Næsheim, Rinor Topallaj og Herman Blystad stod for scoringene i våres, og samtlige av disse er også med i kveldens tropp.

Østsiden ligger i skrivende stund på en 9. plass i 3. divisjon avdeling 1, men på hjemmebane har de vunnet 3 og tapt 2 kamper så langt i sesongen. De to tapene kom mot henholdsvis Vestfossen og Oppsal, mens de har vunnet over Holmen, Odd 3 og Sprint-Jeløy. Lagets gode hjemmestatistikk gjør dermed at det forventes en langt tøffere kamp i kveld enn de siste rundene.

Lite skader
A-lagsstallen har gjennom hele sesongen vært skånet for mange skader, og i forkant av kveldens kamp er det kun Jakob Madsen Lund som er uaktuell. Jakob falt forkjært i mandagens kamp mot Sarpsborg 08 2, og fikk skulderen delvis ut av stilling. Heldigvis gikk det ikke værre, men Jakob er likevel uaktuell i forbindelse med kveldens kamp. Ellers har noen av spillerne slitt med sykdom den siste tiden, men både Ardijon Berbatovci og Victor Kristiansen er med i troppen tross tidligere sykdomsperioder.

Annerledes treningsuke
Treningsuken i forkant av kampen har vært svært ulik de tidligere ukene i forkant av kamper. For det første spilte laget forrige seriekamp på mandag, mens tirsdagen ble brukt til en sosial sammenkomst på Ysthede. Det betyr at laget kun har to treninger siden forrige kamp, og ettersom Halden Stadion er stengt i forbindelse med vedlikehold har man vært så heldige å få trene på gresset i Tistedal på onsdag, mens man i går gjennomførte en kampforberedende økt på Risum Kunstgress.

Østsiden spiller sine hjemmekamper på gress, og gressbanen i Idrettsparken rapporteres å være meget god. Likevel er trenerteamet med Kent Bergersen i spissen overbevist om at det blir en tøff fysisk batalje. Han og resten av laget håper å se mange Haldensere i Østsiden kl. 19:00 i kveld.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline