Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget koste seg på Ysthede

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Jun 2017


A-lagsspillerne og trenerteamet byttet i går ut fotballtreningen med en sosial sammenkomst på Ysthede - i skinnende sol.

Sosial sammenkomst
I går ettermiddag byttet klubbens a-lag ut sin ordinære fotballtrening med en sosial sammenkomst på Ysthede. Trenerteamet har i fellesskap med spillergruppens sosialansvarlige blitt enige om en felles sammenkomst i forbindelse med sommerpausen. I og med at spillerne går rett i ferie i etterkant av fredagens kamp mot Østsiden. Trenerteamet ble enige om møtes på Ysthede, der det nylig er lagd ny sandvolleyballbane og basketballbane.

Konkurransepreget
Selv om det var en sosial sammenkomst er det ingen tvil om at det var stort konkurransepreg over kvelden. I forkant hadde trenerteamet delt spillergruppen i fire lag, hvor alle lagene skulle møte hverandre i både sandvolleyball og basketball. Underveis i opplegget ble det tydelig klart at hele spillergruppen besitter stort konkurranseinstinkt, da det fort harde dueller og mye "meldinger" mellom de ulike lagene. Likevel tok alle det med et smil, og det var tydelig at mange av spillerkroppene ikke hadde fått mye solstråler på seg tidligere i år.

Grilling halvveis
Halvveis i konkurransen var grillen allerede varm, og spillerne ble serverte hamburgere og pølser, i beste grillånd. Det var tydelig at noen av spillerne i noen få minutter glemte konkurransen, for det var trolig noen som hadde for mye grillmat i magen i andre halvdel av konkurransen. Avslutningsvis ble vinnerlaget kåret, bestående av Rinor, Viktor, Ole Jacob, Dardan og Øystein. Dette til tross for at Bese besitter meget gode basketferdigheter, men det holdt dessverre ikke helt inn.

Se bilder av dagen og vinnerlaget på vår facebook-side, eller klikk her.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline