Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Overbevisende seier for A-laget mot Sarpsborg rekruttene!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Jun 2017

A-laget tok i kveld sin 4. strake seier i Norsk Tipping-ligaen etter en overbevisende forestilling mot et ungt rekruttlag fra Sarpsborg 08.

Rolig åpning
Kampen startet i et relativt rolig tempo, der det var tydelig at lagene ble kjent med hverandre. I løpet av det første kvarteret skjedde det dermed svært lite, og ingen av lagene var nærme motstanderlagets mål. Dog var det tydelig at det var hjemmelaget som tok mer og mer over banespillet, noe som begynte å resultere i farligheter foran Cupic i Sarpsborg 08-målet. Dagens første sjanse tilfaller midtstopper Madsen Lund, etter et langt innkast, hvor Jakob til slutt får avsluttet rett på keeper.

God avslutning på første omgang
Mot slutten av omgangen styrer hjemmelaget det meste av spillet, og til tider blir sarpingene stresset av hjemmelagets høye press. Det høye presset belønnes med scoring i det 37. minutt da Lundblad Næsheim stresser Erlend Kiani til å spille en svak støttepasning til Anders Østli. Rutinerte Østli kløner det til i mottaket, og Øystein stjeler ballen. Alene med keeper er spissen frekk nok til å plassere ballen mellom beina til en utrusende Cupic. Like etter spilles Blystad frem til en god avslutningsposisjon, men dessverre går avslutningen i nettveggen. Dette viser seg å være et signal fra Herman om hva som venter i 2. omgang.

Punkterer kampen
Hjemmelaget benytter pausepraten godt, og i løpet av andre omgangs 10 første minutter har ledelsen økt med to mål. Kun to minutter er spilt da en Sarpsborg 08-corner klareres til Lundblad Næsheim. Spissen er smart og dyktig med en forsvarsspiller i ryggen, og får satt i gang Hart på en løpetur fra egen banehalvdel. Magnus drar av en forsvarsspiller på gjestense banehalvdel, før han iskaldt triller ballen tilside for Cupic i Sarpsborg 08-målet. Like etter blir Haldengutten Jørgen Strand Larsen spilt alene med Fredheim Andersen, men fra litt skrått hold redder Simen mesterlig. I det neste angrepet leker Berbatovci med gjestenes midtbanespillere, før han trer Blystad igjennom alene med Cupic. Herman er iskald, og setter ballen kontrollert over en utspilt Cupic.

Trygg avslutning og brødreduell
Hjemmelaget fortsetter å styre kampen, og målgarantisen Berglund er nær nettkjenning etter en avslutning med høyrefoten. Like etter spiller hjemmelaget rundt med Sarpingene, og Halvorsen blir helt alene på venstrekanten. Christian skjærer inn i straffefeltet, og legger ut til Blystad som enkelt bredsider inn sin andre scoring for dagen. Mot slutten av kampen blir flere Haldensere byttet inn for begge lag, og både Herft og Blystad er nær ved å øke ledelsen ytterligere for hjemmelaget. Det må også tas med at Fredheim Andersen i Kvike-målet stopper Strand Larsen med nok en god redning i kampens avslutningsminutter.

I kampens siste minutter fikk vi også en artig brødeduell da Kristian Strøm ble byttet inn for hjemmelaget. Kristian kom inn for en god Blystad på høyre midtbane, og ble med angripende mot lillebror Marius som spilte siste halvtimen som venstre beck for Sarpsborg 08. Brødreparet startet begge sin fotballkarriere i Tistedalen TTIF, men har siden ungdomsårene gått ulike veier. Kristian gikk til Kvik Halden som 2. års juniorspiller, mens Marius gikk til Sarpsborg 08 som siste års guttespiller. Både i løpet av den korte tiden brødrene duellerte, og kampen under ett, er det ingen tvil om hvem som vant brødeduellen denne kvelden. I tillegg til Marius er det verdt å nevne at Haldenguttene Jørgen Strand Larsen og Marcus Moberg startet kampen for Sarpsborg 08 2, mens Teodor Thorvaldsen var ubenyttet reserve for gjestene. Med andre ord var det mange Haldensere i de to lags tropper i gårsdagens kamp.Kampfakta:
11.runde
Kvik Halden FK - Sarpsborg 08 2: 4-0(1-0)
Halden Stadion
Tilskuere: 305
Mål:
1-0 Næsheim 37.min
2-0 Hart 47.min
3-0 Blystad 53.min
4-0 Blystad 70.min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Madsen Lund (Halvorsen) Shkodrani; Hart, Berbatovci (Heieren), Suka Suka, Blystad (Strøm), Næsheim (Herft), Berglund


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline