Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kent Bergersen før Sarpsborg 08 kampen i kveld

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jun 2017

Da er det klart for en ny hjemmekamp, den siste før sommerferien. Sarpsborg 08 sitt andrelag står på motsatt side av banen i kveld kl 1900 på Halden stadion.

Her kommer Kenta`s tanker før kveldens kamp:

"Den siste tiden har vi vært inne i en svært god periode rent resultatmessig. Vi har tre seiere på rad med solide 15-1 i målforskjell. Selv om resultatene har vært bra, har prestasjonene fortsatt delvis vært av den varierende sorten. Forrige kamp mot et meget ungt Odd 3 lag avgjorde vi med 3 mål på like mange minutter rett før pause. Dette førte til at vi gikk til pause med en solid 4-0 ledelse. Dog var det tidvis jevnspilt underveis i førsteomgangen.

Vi scoret også et mål ganske tidlig i 2 omgang, og siste halvtimen ble en transportetappe hvor vi gjorde mange bytter for å gi de som vanligvis ikke spiller så mye nyttig kamptrening på dette nivået. Stort pluss i margen for at vi klarte å holde nullen bakover igjen. Kun ett baklengs på de 3 siste kampene er bra, og det målet var det i tillegg vi som scoret!

Det er 11 dager siden sist kamp, så vi har hatt god tid til å forberede oss til dagens kamp mot S08 2. På tross av den lange tiden mellom kampene har ikke forberedelsesarbeidet gått helt som planlagt. Blant annet har det vært litt sykdom i troppen, samtidig som mange av spillerne i a-stallen har vært involvert i to rekruttkamper med bare to dagers mellomrom.

Likevel er vi veldig klare til å ta i mot Sarpsborg 08 sitt andrelag i kveldens kamp. De ligger foran oss på tabellen med 3 poeng, og er ett av to lag som har klart å slå Moss i år. Med andre ord har de levert meget solid så langt i år, men med seier i kveldens kamp er vi forbi de på tabellen med bedre målforskjell. Sarpsborg 08 2 er en blanding av unge lovende spillere som vil opp og frem, og mer erfarne rutinerte karer med Eliteserieerfaring. I tillegg har hele 5 haldensere vært involvert for laget så langt i år.

I kveld blir en meget god test, men kommer vi opp på normalt nivå skal vi ha gode muligheter for seier og 3 poeng!"


Vi ønsker lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline