Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

5-0 seier i Skien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Jun 2017

A-laget hadde ingen problemer med å slå et purungt Odd 3 lag på Skagerak arena fredags kveld. Haldensere dominerte totalt i banespillet og stoppet ikke før det sto 5-0 på tavla.

Nølende start

Haldensere kom til Skien vel vitende om at kun tre poeng var godt nok mot et Odd lag som lå på bunnen av tabellen før fredagens kamp.

Etter noe nølende start hvor hjemmelaget var mest opptatt av å forsvare seg fikk bortelaget idømt et straffespark etter 17 min som Bjørn sikkert satt i mål til 1-0 ledelse.

Scoringen gjorde at haldensere skrudde av den berømte "bryteren". For store avstander i laget, nølende angrepspill og mye en og en prestasjoner gjorde at hjemmelaget kom småfarlig frempå ved noen anledninger uten å få uttelling.

De siste ti minutter før pause hadde bortelaget sin beste periode i kampen der en produserte sjanser på løpende bånd og lagde tre scoringer som punkterer kampen allerede før pause.

41.min. var gått når Øystein fant Bjørn innenfor 16 meter. Bjørn var som vanlig sikker som banken og satt ballen knallhardt i mål bak en sjanseløs keeper til 2-0.

Bare et par minutter senere var det Herman sin tur til å markere seg. Et fint fremspill fra Bjørn sendte Herman igjennom som ga bortelaget en 3-0 ledelse.

I omgangens siste spilleminutt fikk bortelaget et frispark. Øystein skrudde frisparket inn på hodet til Ardi som enkelt satt ballen inn i mål til 4-0 ledelse.

Parademarsj

Andre omgang var mer eller mindre et transportetappe der bortelaget hadde bra kontroll. Allerede de første fem minutter av omgangen kunne det stått 5-0. Bjørn var svært nære på å øke ledelsen, men hans skudd traff bare stolpen.

Både Josef og Herman hadde flere farlige innlegg i innledningen der haldensere var nære på å øke ledelsen.

58. min var gått når Granit Merovci fant nettmaskene og sendte bortelaget i en 5-0 ledelse etter fint forarbeid fra både Rinor og Josef.

Lufta hadde for lengst gått ut av det unge Odd mannskapet som så ut til å gå mot sitt andre stygge tap på bare fire dager(les. 0-7 i Horten)

Bortelaget produserte færre sjanser etter scoringen til Granit. Verdt å merke seg var frisparket til Øystein som hjemmelagets keeper reddet med en god refleksredning. Øystein hadde en stor sjanse til når hans skudd ble reddet på streken etter flott forarbeid fra Granit.

Haldensere tok seg godt av hjemmelagets overganger mot slutten av kampen og greide å rydde unna de få gangene Odd var frempå, noe som resulterte i enda en kamp uten baklengs mål og tre nye poenger i baggasjen på vei til Halden.


Kampfakta:

10.serierunde

Odd 3 - Kvik Halden FK 0-5(0-4)

Gule kort: Shkodrani (Kvik Halden FK)

Mål:

0-1 Berglund 17.min

0-2 Berglund 41.min

0-3 Blystad 43.min

0-4 Berbatovci 45.min

0-5 Merovci 58.min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Shkodrani, Halvorsen(Heieren), Hart(Topallaj), Berbatovci(Awihangi), Suka Suka, Blystad(Merovci), Næsheim(Strøm), Berglund0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline