Diverse informasjon før sommerferien

Postet av Gutter 2005 den 13. Jun 2017

Nå nærmer det seg sommerferie, men før vi kommer så langt er det fortsatt noe informasjon som skal ut til dere foreldre:

Loddbøker: Disse må leveres inn innen 14 juni, så de som ikke har levert inn fra før må sørge for å ta med loddboka på trening førstkommende onsdag, eller levere den direkte på klubbhuset (senest onsdag). Minner også om betalingsfristen 12. juni.

Tons Of Rock: Det er fortsatt endel ledige vakter igjen, kontakt Marthe for å melde dere på vaktene.

Fotballskolen: Det er mange ledige plasser igjen på fotballskolen som arrangeres 26.-29. juni. Informasjon om dette finner dere på klubbens hjemmeside.

Fotballakademiet: Det er noen ledige plasser igjen på Fotballakademiet til høsten, informasjon om dette finner dere på klubbens hjemmside.
Fjordline Cup: Det er fortsatt noen som ikke har betalt, fint om dere fikser dette i løpet av kort tid.

Facebook: Det er fortsatt noen foreldre som ikke er medlem av Facebook-gruppa vår: Facebook-gruppa heter Kvik Halden Fotballklubb 2005 - søk den opp og meld dere inn, kontakt gjerne Rune Grimstad angående innmelding her.

Sommerferie: Siste trening for Kvik G05 blir torsdag 22. juni. Deretter tar vi sommerferie fram til uke 29, hvor vi igjen begynner med frivillige treninger, for de som er hjemme og har lyst til å trene. Følg med på nettsidene og på facebook.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline