Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

6-1 mot Godset 2 og tre nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jun 2017


A-laget møtte Strømsgodset 2 til den 9.runde i Norsk Tipping liga. På en solfylt Halden stadion var det aldri tvil hvor poengene ville havne hen.

Pangstart

Øystein Næsheim ga a-laget en pangåpning på kampen da han allerede i 1.spilleminutt satt ballen bak Godset keeperen og sendte dermed hjemmelaget opp i 1-0 ledelse . Samme mann økte ledelsen til 2-0 etter 9 spilte minutter.

En meget god start på kampen for hjemmelaget som ikke stoppet med det første. Øystein sin spissmakker ville være med på moroa han og. I det 21.min var det Bjørn Berglund sin tur til å åpne målkontoen for dagen. Et frispark mål endte under bortelaget keeper og 3-0 var et faktum.

Etter scoringen var det en mer jevnspilt kamp hvor hjemmelaget virket å være fornøyd med ledelsen, mens det unge laget fra Drammen yppet seg litt mer ved noen anledninger. Bortelaget reduserte til 3-1 i det 44.spilleminutt etter at Christian Halvorsen var noe uheldig og satt ballen i eget nett.

Ga opp

De første 20 min av andre omgang var det ikke stort å melde om. Hjemmelaget kontrollerte ledelsen og var farlig frempå ved par anledninger mot et bortelag som ikke greide å skape farligheter foran målet til Simen.

69.minutter var gått når Bjørn satt sitt andre mål for dagen etter en kompispasning fra spissmakkeren Øystein. Bare minutter senere var det Øystein sin tur. Hans 3. mål for dagen etter en fin stikker fra Rinor. Etter dette målet ga Godset mer eller mindre helt opp. Hjemmelaget skapte sjanser på løpende bånd.

Bjørn fastsatt sluttresultatet til 6-1 etter 78 spilte minutter i en kamp hjemmelaget kunne vunnet med flere mål dersom effektiviteten foran motstanderens mål hadde vært bedre.

Alt i alt en velfortjent seier mot et ungt lag fra Drammen. Neste kamp for haldensere er allerede førstkommende fredag. Da mot nok et ungt mannskap. Turen går til Skien og Skagerak Arena for å møte Odd 3.

Kampfakta:

9.serierunde

Kvik Halden FK - Strømsgodset 2 6-1(3-1)

Gule kort: Bouchleh og Lund (Kvik Halden FK)

Mål:

1-0 Næsheim 1.min

2-0 Næsheim 9.min

3-0 Berglund 21.min

3-1 Selvmål 44.min

4-1 Berglund 69.min

5-1 Næsheim 71.min

6-1 Berglund 78.min

Kvik Halden FK: Andersen, Bouchleh, Sæter-Mehmeti, Lund, Halvorsen(Shkodrani), Hart(Heieren), Berbatovci(Merovci), Suka Suka, Blystad(Topallaj), Næsheim, Berglund(Herft)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline