Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-laget møter Holmen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Jun 2017

Om noen timer setter A-laget seg på bussen for å ta turen inn til hovedstaden og møte Holmen IF til 8.serierunde i Norsk tipping liga. Et oppgjør som er meget viktig for begge lag og der kun seier er godt nok.

Holmen har i likhet med A-laget vunnet sin seriepremiere, på bortebane mot Kråkerøy. Etter tre poeng i seriepremieren har det gått litt tungt for laget fra Oslo som i likhet med haldensere har til de grader underprestert i poengfangsten etter de første syv serieundene.

Haldensere på sin side reiser inn til hovedstaden med tilnærmet skadefritt mannskap. Rinor og Deniz er i trening, men er ikke kampklare enda etter deres skader. Granit soner fortsatt karantene, mens Viktor har vært syk mot slutten av uken, men er kampklar til dagens oppgjør på Holmen Arena.

Det meldes om god stemning i gruppen til tross for svak sesonginnledning. Det er ingen tvil om at en god prestasjon og tre poeng i bagasjen etter dagens kamp vil heve stemningen ytterligere, men først skal kampen spilles og det skal presteres i 90min + så får vi telle opp etter det.

Kampstart kl.1600 på Holmen arena.

Vi ønsker lykke til!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline