(foto: Halden Arbeiderblad)A-laget møter Moss FK i morgendagens kamp på Halden stadion. Kampen er mellom to av forhåndsfavorittene i årets ..." /> Moss neste for A-laget
Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Moss neste for A-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mai 2017

"" class="redactor-linkify-object" />

(foto: Halden Arbeiderblad)

A-laget møter Moss FK i morgendagens kamp på Halden stadion. Kampen er mellom to av forhåndsfavorittene i årets 3.div der hjemmelaget er mer eller mindre avhengig av poeng for å holde følge med bortelaget fra Moss, som på sin side har startet sesongen bra og leder 3.div avdeling 1 foran morgendagens oppgjør.

Moss kommer til kampen med en god prestasjon i bagasjen etter midtuke kampen i NM mot Sarpsborg 08. "Kællane" holdt godt følge med laget fra Eliteserien, men måtte tilslutt gi tapt 1-3. Poengfagsten i årets 3.div har vært mer enn godkjent for laget fra Moss. Med erfarne spillere som Berge, Thømt Jensen, Giæver, Elshaug, Klaussen, har laget vunnet 5 av 6 kamper i årets 3.div.

Haldensere på sin side har hatt en bra treningsuke hvor fokuset har vært rettet mot cupkampen mot Mjøndalen og morgendagens motstander fra Moss. Mot Mjøndalen presterete a-laget veldig bra i lange perioder, men dessverre greide de ikke å overliste motstanderens målvakt i avgjørende situasjoner og dermed måtte reise hjem uten avansement til 3.runde i NM.

Nå gjelder det å gjenskape samme prestasjon mot Moss FK og dermed sørge for årets andre 3 poenger på hjemmebanen.

Troppen er mer eller mindre skadefri og Halden stadion innbyr definitivt til finspill foran morgendagens oppgjør.

Vil Kvik gå ut i sin vante 3-5-2 formasjon? Greier hjemmelaget å gjenskape prestasjonen fra kampen mot Mjøndalen??

Svaret får du på Halden stadion i morgen kl. 1800! Vi sees!!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline