Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Endelig duket for 2. runde i cupen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mai 2017

I morgen er det endelig duket for 2. runde i cupen, og nok en gang får a-laget gjeste en av arenaene i norsk toppfotball. I morgen formiddag reiser gutta med buss til Mjøndalen, og Isachsen Stadion.

Revansjelysten spillergruppe
A-laget har i årets Norsk Tipping Liga variert både i prestasjonene og poengfangsten, og det er ingen tvil om at spillergruppen er revansjelystne etter lørdagens tap i seriekampen mot Oppsal. Mange trodde at den noe humpete serieåpningen var et tilbakelagt kapittel etter storseieren mot Ullern, men på Trasop Arena opplevde man nok en gang et lag som varierte veldig i prestasjonene. En svak første halvtime av kampen var nok til at Oppsal til slutt vant med minst mulig margin. Av den grunn er det naturligvis en revansjelysten spillergruppe som i morgen setter seg på bussen med Mjøndalen, og Isachsen Stadion.

Sterk Cup-historie
Kvik Halden FK har en meget stolt cup-historie å se tilbake på, både tidlig på 1900-tallet, da man var i tre cupfinaler hvorav man endte opp med en seier. I moderne tid har man stått for en haug av "cup-bomber", da både Fredrikstad (x2), Sarpsborg 08 og Strømsgodset har måtte reise fra Halden Stadion med tap. Dette har ført til at klubben har fått spille både på Lerkandal og Aker Stadion de siste årene. Med andre ord har klubben det siste tiåret stått for svært mange gode prestasjoner i cupen, så selv om poengfangsten så langt i årets sesong har vært middels er det ingen grunn til å ikke være optimistiske i forkant av morgendagens kamp.

Tøff trekning
De siste årene har klubben vært heldige å fått hjemmekamper i 2. runde av cupen, og muligens var det fordi NFF ikke ønsket en ny "cup-bombe" på Halden Stadion at man sendte klubbens beste menn til Isachsen Stadion for å møte Mjøndalen IF. Mjøndalen har de siste årene etablert seg i toppen av OBOS-ligaen, og var også i Eliteserien i 2015. Årets sesong har brun-trøyene startet meget godt, og etter 9 spilte kamper ligger de på en meget respektabel 6. plass. Det er med andre ord ingen tvil om at Vegard Hansen's menn i Mjøndalen er storfavoritt i morgendagens kamp.

Tilnærmet fulltallig tropp
Trenerteamet med Kent Bergersen og Haris Juklo står foran flere valg i forkanta av morgendagens kamp. Simen Fredheim Andersen er på vei tilbake fra sin skade, og har stått solid i mål i klubbens to siste rekrutt-kamper i 4. divisjon. Samtidig har Sander Heieren blitt spilleklar, og er dermed en ny utfordrer på venstresiden. På skadefronten er kun Rinor Topallaj uaktuell, mens Granit Merovci soner karantene for sitt røde kort i rekruttkampen mot Fredrikstad 2 forrige uke. I tillegg til å velge mellom mange spillelystne spillere blir trenerteamet også nødt til å avgjøre hvilken formasjon man skal spille. Så langt i årets sesong har man variert mellom 3-5-2 og 4-4-2, og hva som foretrekkes i morgen vet foreløpig kun Kent og Haris.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline