Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

6-1 seier mot Ullern

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2017

A-laget møtte Ullern til 5.serierunde på Halden stadion søndag ettermiddag. En kamp som starter meget forsiktig, endte opp som målorgie til slutt der hjemmelaget sorget for at poengene ble i Halden.

Jevnt

De første 20.min var det lite å skrive om. Lagene byttet på å ha føringen i kampen uten at noen skapte noe som lignet en målsjanse. Nærmest for hjemmelaget var Magnus Hart som hadde et skudd fra utsiden av 16-meter som keeperen til Ullern hadde god kontroll på.

Hele 23.min skulle det ta før vi fikk en sjanse på Halden stadion. Et innlegg fra Josef på bakre stolpe stanget Jiress Suka Suka i mål og sendte haldensere opp i ledelse 1-0

Ledelsen holdt seg i hele seks minutter. En tilsynelatende ufarlig innlegg ble headet i en bue over Viktor i mål og vi var like langt, 1-1.

Haldensere tok tilbake ledelsen rett fra avspark. En lang ball fra Jakob headet Bjørn i bakrom der Øystein var først på ballen, han rundet keeperen og satte ballen kontrollert til 2-1 ledelse.

Haldensere hadde flere farligheter frem mot pause der Øystein hadde den største sjansen når han ble fint spilt gjennom av Bjørn. Dessverre gjorde keeperen en god redning og sorget for at haldensere gikk til pause med 2-1 ledelse.

Et lag på banen

Andre omgange dominerte hjemmelaget fulstendig. Allerede i 48. spilleminutt øket Ardi Berbatovci hjemmelagets ledelse til 3-1 etter et godt plassert skudd som gikk via stolpen og i mål. Fem minutter senere økte Bjørn Berglund ledelsen til 4-1 etter fint fremspill av Herman Blystad.

Haldensere hadde flere store sjanser før de på nytt økte ledelsen i det 65.minutt. Et godt slått hjørnespark fra Øystein Næsheim headet Bjørn knallhardt i mål til 5-1 ledelse. Kampen var mer eller mindre avgjort etter denne scoringen.

Øystein Næsheim fastsatte sluttresultatet i det 80.spilleminutt når han blie spilt gjennom av Suka Suka. Øystein var kald alene med keeper og satt ballen i mål til 6-1 ledelse og bekreftet at poengene ble i Halden denne søndags kvelden.


Kampfakta:

5.runde

Kvik Halden-Ullern 6-1(2-1)

Tilskuere: 104

Mål:

1-0 Suka Suka 23.min

1-1 Ullern 29.min

2-1 Næsheim 30.min

3-1 Berbatovci 48. min

4-1 Berglund 53.min

5-1 Berglund 65.min

6-1 Næsheim 80.min

Kvik Halden FK:Kristiansen; Bouchleh,Sæter-Mehmeti,Lund,Halvorsen(Herft);Hart(Shala), Suka Suka,Berbatovci(Shkodrani),Blystad(Awihangi);Næsheim, Berglund(Merovci)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline