Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

4.div. Surt tap i Fredrikstad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mai 2017

Det ble et surt 3 - 2 tap i surt vær i kveldens bortekamp mot Trosvik for rekruttene.

1. omgang startet dårlig fra vår side med lite vilje og trykk til tross for at det var dette trenerene advarte mot før kampen startet - at vi ikke måtte gå fella fordi vi møtte et lag som var plassert lavere på tabellen enn det vi var og at vi ikke må sleppe oss ned par hakk og tro at vi vinner allikevel..

Trosvik ledet 2 - 0 etter en halvtime. Rekruttene hadde hatt sjanser også blant annet hadde Herman et skudd i metallet over keeper som hadde fortjent en bedre skjebne. Herman skulle få sjansen igjen da rekruttene fikk frispark i farlig posisjon og fra ca 20-22 meter klistret han ballen i krysset - nydelig mål og vi var kun ett mål bak.

Omgangen ebbet ut uten flere mål til noen av lagene.

2. omgang begynte litt friskere fra vår side men uten at det resulterte i mål, I steden var det Trosvik som satt inn sitt tredje mål for dagen på en kontring, Til tross for store sjanser som skudd i stanga fra Herman og skudd over og utenfor ble det ikke mål før 2 minutter på overtid. Målscorer var innbytter Peder Nomell. Det skal også nevnes at Trosvik hadde sine sjanser og kun en svak avslutning og god redning av Mats hindret scoring.

Surt tap men nå er det bare å se fremover mot neste kamp som er mot FFK 2 på Halden stadion mandag kl. 19.00.

Kampfakta:

Trosvik-Kvik Halden 3-2(2-1)

Gule kort: Blystad, Topallaj, Olaussen(alle Kvik)

1-0 27.min

2-0 30.min

2-1 Bystad 34.min

3-1 68.min

3-2 Nomell 90.min

Kvik Halden FK 2: Nordahl; Olaussen, Nadolski, Fjellstad, Ekeli(Megaard); Strøm(Topallaj), Shala, Awihangi, Merovci(Nomell), Herft, Blystad


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline