Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tap 3-2 mot Vestfossen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mai 2017

A-laget spilte sin fjerde kamp for sesongen borte mot Vestfossen i ettermiddag. Haldensere reiste til Strandajordet gress i håp om å hente årets andre seier på bortebanen.

Kampen åpnet jevnt der ingen av lagene hadde noe overtak på en meget spesiell gressbane som definitivt var mer gul enn grønn.

Omgangens første store sjanse kom ved Dardan Sæter-Mehmeti etter tolv spilte minutter. Første omgang var av det jevne slaget hvor spillet foregikk for det meste på Vestfossen sin banehalvdel. Jakob M- Lund er svært nære ved å gi haldensere ledelse 1-0 etter 40.spite minutter, men ballen går rett på utsiden av stolpen.

Etter pausen åpner kampen seg mer. Vestfossen har sin første sjanse etter etter 50.min og den er av det store slaget der Viktor redder bra. Bare to minutter senere gir Øystein L. Næsheim haldensere 0-1 ledelse etter fint gjennomspill av Jiress Suka Suka. Haldensere er farlig frempå fem minuttere senere ved Suka Suka.

I det 62. spilleminutt kommer Vestfossen til sin andre sjanse for dagen og den setter de i mål til 1-1 etter et innlegg på bakre stolpe. Minutter senere tvinger Øystein frem et selvmål slik at haldensere tar tilbake ledelsen til 1-2.

For tredje gang på like mange seriekamper greier ikke haldensere å holde på ledelsen helt inn. Vestfossen utligner i 77.min og ikke nok med det scorer de vinnermålet i det 89.min. og vinner dermed kampen 3-2...

Meget skuffende tap og lang busstur hjem...


Kampfakta:

4.runde

Vestfossen-Kvik Halden FK 3-2(0-0)

Tilskuere: 60

Mål:

0-1 Næsheim 52.min

1-1 Vestfossen 62.min

1-2 Selvmål 63.min

2-2 Vestfossen 77.min

3-2 Vestfossen 89.min

Kvik Halden FK:Kristiansen;Shkodrani,Sæter-Mehmeti,Lund,Halvorsen(Blystad);Hart, Suka Suka,

Berbatovci(Herft),Bouchleh;Næsheim(Merovci), Berglund0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline