Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

1.div jr: Seier mot Lervik

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Apr 2017

Totto Sundt Nordenhaug sitt bilde.

Juniorlaget tok imot Lervik til årets første hjemmekamp mandag kveld. Kviks unggutter tok kommandoen fra start, og førte kampen fullstendig noe som resulterte i en komfortabel 4-1 seier for haldensere.

God start

Kvik spilte Lervik veldig lavt i banen fra start av, der Lervik-spillerne tidvis forsvarte seg med 11 mann langt inne på egen banehalvdel. Det var derfor lite rom å angripe i for våres gutter, men med periodevis veldig godt balltempo, og flere bevegelser, fikk man dratt Lervik-spillerne ut av posisjon, hvor vi etterhvert fant åpningene.

Vi skapte flere store muligheter i åpent spill i løpet av de første 20 minuttene, men det var på en dødball den første scoringen skulle komme.

Hjørnesparket ble tatt av midtbanedirigenten Marcus Sjømo, som slo hardt og lavt inn på nærmeste stolpe, hvor ballen på forunderlig vis snek seg inn i mål, og dermed stod det 1-0 til hjemmelaget.

Kampen fortsatte i samme spor, og vi dominerte banespillet også etter scoringen. Lervik-spillerne løp konstant i mellom, og hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Vi kom til flere store sjanser, og etter cirka en halvtime får vi nok en fin mulighet. Besfort Shala stod plutselig på 10-12 meter med ballen i beina, og fyrte av et hardt skudd på en sjanseløs keeper, og dermed stod det helt fortjent 2-0!

Vi fortsatte å presse på, og ønsket å ”drepe” kampen så fort som mulig. Etter cirka 40 minutter fikk vi muligheten til det, da Peder Nomell på fint vis setter inn 3-0, og dermed sitt tredje mål på 4 dager for junior og rekrutt. Dette resultatet stod seg til pause.

Kontrollert

Andreomgangen fortsatte i samme spor, men litt mangel på fokus og konsentrasjon skapte utfordringer for oss selv. Lervik ”spiste” seg litt inn i kampen, og etter 55 minutter fikk Lervik scoringen sin, på den aller første sjansen. Vi mistet ballen helt unødvendig i eget forsvarsledd, og Lervik kom alene med keeper og satt inn 3-1. Dette medførte at Lervik fikk ”blod på tann”, uten at de kom til noen nevneverdige muligheter, men denne perioden bar allikevel litt preg av kaos og enkle feil som vi ikke gjorde i førsteomgang.

Allikevel, fra 65. minutt og utover tok vi over banespillet helt, og fant tilbake til ”oss selv”. Kvarteret før slutt satt spikeren i den berømte kista, da Nikolai Kynningsrud satte inn 4-1, og kampen var i realiteten over.En solid og god gjennomført kamp av våre unge og lovende spillere.

Det er også gledelig at de 3 guttespillerne Ludvig Bråtekas, Mads Stenrød og Usman Kahn fikk spilletid og gjorde et godt innhopp!

Lars Petter Brevig om gårsdagens kamp:

”Vi har tatt et langt steg i riktig retning fra fjoråret i forhold til å spille mot lag som ligger lavt. Men vi har fortsatt en del å gå på i motstanderens boks, der må vi bli tøffere”

Jørgen la Cour Laursen Strand om gårsdagens kamp:

Jeg er fornøyd med mye. De prinsippene vi har jobbet med siden oppstarten i Januar begynner å sitte. Det er en kontinuerlig prosess, men vi ser mer og mer automasjon i handlingene våres. I dag er vi rett og slett mer fullstendige i måten vi fremstår på, enn tidligere. Samtidig er det viktig at vi klarer å ligge på et høyt nivå i 90 minutter, og ikke får perioder med rot og kaos. Det fikk vi også i dag, og det kan vi ikke tillate oss.”

Kampfakta:

1.div jr. 2.runde

Strupe kunstgress

Gule kort:

Mål:

1-0 Marcus Sjømo Ericsson - 20. minutt

2-0 Besfort Shala - 30. minutt

3-0 Peder Nomell - 42. minutt

3-1 Ukjent Spiller - 55. minutt

4-1 Nikolai Kynningsrud - 78. minutt


Kvik Halden FK: Mats Nordahl;Andreas Jigarp(Mads Stenrød),Aleksander Nadolski,Håvard Amundsen(Jardar Megaard),Niklas Fjellstad,Besfort Shala(Ludvig Bråtekas),Marcus Sjømo Ericsson,Tobias Back(Nikolai Kynningsrud),Vebjørn Ekeli,Peder Nomell(Tobias Andersen),Per Røed (Usman Kahn)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline