Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Klar for 2.runde i NM

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Apr 2017

A-laget møtte Østsiden til 1.runde i NM på Halden stadion. Et Østsiden lag som kom fra en sterk borteseier i sin siste kamp før cuprunden.

Trener Kent Bergersen gjorde noen forandringer på laget og formasjonen inn mot cupkampen. Den ellers så vante 3-5-2 formasjonen ble byttet ut med 4-4-2 der Bouchleh, Merovci og Blystad ble erstattet med Shkodrani, Berbatovci og Halvorsen i startoppstillingen

Best i gang

Haldensere kom best i gang denne gangen. Allerede etter 3.min kommer første skudde fra Magnus Hart som Thomas Skjelin i Østsiden buret redder. Bare to minutter senere spilles Øystein Næsheim fint gjennom av Christian Halvorsen, keeperen redder skuddet til Øystein, men Bjørn Berglund snapper opp returen og plasserer ballen kontrollert til 1-0 ledelse.

I minuttene etter scoringen er det mest kamp på midten. Østsiden er farlig frempå etter 15. min, men Viktor Kristiansen har kontroll på skuddet. Fem minutter senere gjennvinner Bjørn ballen på motstanderens 16meter. Han spiller ballen fint inn til Øystein som gir Kvik en 2-0 ledelse. Fint angrepspill av spiss-duoen.

En 2-0 ledelse har vist seg å være en "farlig" ledelse for haldensere ved flere anledninger tidligere.. Slik er det denne gangen og. Bare to minutter etter 2-0 scoringen får Østsiden tildelt et straffespark etter at haldensere roter bort ballen på egen banehalvdel. Straffesparket setter Joe Lunde sikkert i mål bak Viktor og dermed er det kamp igjen, 2-1.

I situasjonen i forkant av straffesparket til bortelaget faller eks-Kvik`e spiller Dino Mulac og lander meget forkjært på hånden sin. Det fører til brudd i håndleddet. Vi ønsker Dino god bedring!

Etter reduseringen er det mer eller mindre stillingskrig uten at noen av lag har noe overtak. Østsiden er frempå i det 33. minutt mens haldensere er farlig frempå i det 36. uten at det fører til noe.

På tampen av omgangen får haldensere omgangens siste mulighet der Rinor Topallaj drar seg forbi inne i motstanderens 16meter og setter ballen i mål til 3-1 ledelse som også bli pauseresultat.

Kontrollert

Andre omgang starter med farlig frispark for gjestene fra Fredrikstad som ender i et hjørnespark. Østsiden har et lite trykk de første fem minuttene og kommer til en bra sjanse ved Liridon Selmani etter et innlegg. Ny mulighet for gjestene kommer etter 10 spilte minutter av andre omgang.

Hjemmelaget virker ikke preget og greier etterhvert å få kampen i det sporet de ønsker. Det tas ikke store sjanser offensivt fra haldensere sin side. Spillet foregår for det meste sentralt i banen og ingen av lagene lykkes i å skape noen farligheter.

Syv minutter før slutt øker hjemmelaget til 4-1 ved Herman Blystad etter fint spill i forkant av målet. Blystad kom inn for Berglund ti minutter tidligere og fastsatte sluttresultatet i en ellers ganske kjedelig omgang hvor ingen av lagene evnet å skape de helt store sjansene, der hjemmelaget i store deler kontrollerte resultatet , var effektive på sjansene de hadde og dermed tar seg fortjent videre til 2.runde i NM.


Kampfakta:

1.runde NM

Kvik Halden FK - Østsiden IL 4-1 (3-1)

Tilskuere: 123(betalende)

Gule kort: Herman Blystad(Kvik Halden)Mål:

1-0 Berglund 5.min

2-0 Næsheim 20.min

2-1 Lunde 23.min

3-1 Topallaj 42.min

4-1 Blystad 83.min

Kvik Halden FK:

Kristiansen; Shkodrani, Sæter-Mehmeti, Lund, Halvorsen; Hart(Bouchleh), Suka Suka, Berbatovci, Topallaj; Næsheim(Merovci), Berglund(Blystad)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline