Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En fotballkamp varer i to ganger 45 min....

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Apr 2017


(foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad)

A-laget spilte årets andre seriekamp mot Kråkerøy på Halden Stadion. En kamp der haldenserne for andre gang på rad har en meget svak periode i andre omgang. Den forholdsvis trygge 2-0 ledelsen til pause blir fullstendig rotet bort i andre omgang.


Forsiktig start

Starten på kampen var av den rolige og forsiktige slaget, der begge lag brukte innledningen til å bli kjent med underlaget og hverandre. Bortelaget er dog de som vil mest de første 10-15 min av kampen. De vinner de fleste duellene og løper litt mer enn hjemmelaget, men uten at de skaper noe som helst ut av det.

Haldenserne våkner mer etter 15.min da Herman Blystad skyter fra skrått hold og keeper Svendsen i Kråkerøy målet må i aksjon for først gang. Bare tre minutter senere er det Bjørn Berglund som fyrer av et skudd som går noen meter over Kråkerøy målet.

Like etter er Kråkerøy på en snarvisitt og har et innlegg som Viktor Kristiansen må strekke seg etter, men det er samtidig den eneste farligheten laget fra Fredrikstad har i første omgang.

20 minutter er spilt når Jakob Lund er svært nære å sende haldensere opp i ledelsen med en heading like utenfor, etter et fint hjørnespark fra Øystein Næsheim.


Spill mot ett mål

De neste 25 min har haldensere et klart overtak på motstanderen. Kråkerøy blir trykket mer tilbake i banen og har knapt to trekk i laget før de mister ballen igjen.

Granit Merovci har en stor sjanse i det 38.spilleminutt når han drar seg inn i banen og legger inn foran mål. Øystein forstyrrer keeperen såpass at ballen går under han og triller mot målstreken, men Svendsen i Kråkerøy målet reagerer kjapt og fanger ballen før den går over målstreken.

Bare fire minutter senere tar hjemmelaget ledelsen 1-0. Rinor Topallaj setter ballen i mål fra ca. 22 meter etter at haldensere har hatt flere farligheter i forkant av målet.

I omgangens siste spilleminutt sender Øystein en nydelig stikker til Herman som bir felt alene med keeper. Dommeren blåser straffe. Bjørn er sikker som banken og sender haldensere opp i en 2-0 ledelse inn mot pause.


Godkjent start på 2.omg

Andre omgang starter med at Bjørn har en stor sjanse til å sette inn 3-0 allerede etter 2 minutter. Svendsen i Kråkerøy målet er med på notene og forhindrer en tidlig baklengs for gjestene.

Kråkerøy er farlig frempå ettere langt innkast i det 52.spilleminutt uten at det skaper store problemer for Viktor.

Lange innkast er noe som Kråkerøy er "eksperter" på må det sies. Samtlige innkast på hjemmelagets banehalvdel blir kastet langt inn i feltet. Et langt innkast kommer til å være avgjørende i kampens sluttminutter også.


Svak periode

Kråkerøy får en redusering ved Torvald Berthelsen ut av intet i det 57.spilleminutt. Viktor er uheldig og resultattavlen viser 2-1..

De påfølgende minuttene etter målet har Kråkerøy et lite overtak uten at det er noe mer enn innsats og vilje fra bortelaget sin side. Haldensere virket noe preget av målet. Gjestene har et par skudd på mål fra distanse som Viktor har full kontroll på.

Hjemmelaget har en stor sjanse etter 65. minutt når Øystein svinger inn et korridorfrispark på bakre stolpe, og haldensere er bare en fot unna 3-1 ledelse.

Kampen bølger fram og tilbake. Kråkerøy er skumle på dødballer og det er en dødball som fører til den neste sjansen for bortelaget. I det 79. spilleminutt er det en klasseredning av Viktor som hindrer bortelaget fra å utligne. Bare fem minutter senere har Kråkerøy et innkast som de kaster inn i feltet. Haldensere får ikke klarert ballen, den blir spilt tilbake til Jørgen Magnussen, som setter ballen utagbart i mål. 2-2 og vi er like langt..

Målet får haldensere til å våkne noe mer ut av dvalen sin. Rinor er nære på å gi hjemmelaget en ledelse to minutter før slutt når han avslutter svakt fra skrått hold.

Dette blir også den siste sjansen vi blir vitne til, i en kamp hvor hjemmelaget nærmest skrur bryteren "av" i deler av 2.omgangen. Skal en vinne fotballkamper på dette nivået så kan ikke de svake periodene være såpass svake som haldensere har vist over to kamper nå.

Muligheten til å revansjere seg kommer allerede førstkommende onsdag. Da gjester Østsiden Halden stadion i 1.runde i Cupen. Kampstart kl 1800.


Kampfakta:

2.runde:

Kvik Halden FK - Kråkerøy IL 2-2(2-0)

Tilskuere: 173(betalende)

Gule kort: Christian Halvorsen(Kvik Halden), Marius Svendsen, Andreas Nygaard og Eirik Laabak (Kråkerøy IL)


Mål:

1-0 Topallaj 42.min

2-0 Berglund 45.min

2-1 Berthelsen 57.min

2-2 Magnussen 84.min

Kvik Halden FK: Kristiansen, Suka Suka, Sæter-Mehmeti, Lund; Myhren Bouchleh, Blystad, Hart, Topallaj, Merovci(Halvorsen); Næsheim(Berbatovci) Berglund


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline