Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Hjemmepremiere

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Apr 2017


Etter seieren i Horten der prestasjonen var ujevn, er det nå klart for første seriekamp på Halden stadion. Kråkerøy IL entrer gressmatten med et sterkt ønske om å revansjere det noe overraskende tapet på Fredrikstad stadion i den forrige serierunde mot Holmen

Sterkt borte

Kråkerøy har i flere sesonger vært med i tetstriden for å rykke opp til 2. divisjon, i fjor var intet unntak. Laget fra Fredrikstad vant sin 3.div. avdeling med imponerende 67 poeng på 26 spilte kamper. Mest imponerende er fjorårets bortestatistikk hvor Kråkerøy vant hele tolv av tretten kamper i serien med en meget sterkt målforskjell på 41 scorte og bare 7 innslupne mål.

På grunn av omorganisering av divisjonsystemet i Norge, rykket ikke Kråkerøy opp i 2016, men nivået i årets Norsk Tipping-liga er nok noe høyere enn fjorårets 3.div, så sånn sett har det nok blitt et lite opprykk allikevel for laget fra Fredrikstad som må sies å ha en bred tropp og trenes av Jon Hermansen og Joacim Jonsson.

Gleder seg

Etter 3 poeng i Horten gleder gutta seg til å spille hjemme på Halden stadion og fortsette å plukke poeng. Mye har blitt skrevet og sagt om stadion, men banen fremstår som bedre enn på flere år.

A-laget gjennomførte en treningsøkt på stadion i går, noe banen tålte overraskende bra. Banemannskapet har uten tvil gjort en god jobb for at banen skal være best mulig til hjemmepremieren.

Forholdene er like for begge lag og fokuset foran kampen er ikke rettet mot hvordan Halden stadion ser ut, men hva en kan gjøre for å prestere jevnere enn tilfellet var i forrige kamp i Horten.

Kent Bergersen disponerer tilnærmet skadefri tropp. Simen F. Andersen er fortsatt ute pga tommelskade, Arber Shkodrani soner karantene mens Deniz Kaili og Markus Olaussen har vært noe syk denne uken men ventes å være klare til å konkurrere om plass i stallen til morgendagens kamp.

Blir det endring på start 11er til morgendagens kamp? Kan A-laget ta sin andre seier på like mange kamper? Svaret får du på Halden stadion i morgen.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline