Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

4.div. God prestasjon, skuffende resultat..

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2017

Etter bra prestasjon og uavgjort i første serierunde for rekruttene mot Moss 2 var det i går klart for andre serierunde og bortemøte mot Selbak på Selbak kunstgress.

Selbak er på forhånd tippet til å ligge på øvre delen av tabellen og på en trang kunstgressbane er de en hard nøtt å knekke noe haldensere fikk merke i gårsdagens oppgjør.


Sover i timen

Kampen startet på verst tenkelig måte for rekruttene. Selbak gikk opp i 1-0 ledelse allerede i 3.spilleminutt etter klabb og babb i feltet. En rettplassert linjemann så ikke at ballen var inne, men hoveddommeren overkjørte sin assistent og 1-0 var et faktum.

Bare tre minutter senere kunne Mats Nordahl plukke dagens andre ball ut av nettet. Det luktet offside i lange baner, men en skal spille til dommeren blåser i fløyten..

2-0 og en verst tenkelig start etter 7.min på Selbak.

Derfra og ut er det ett lag på banen. Haldensere styrer kampen fulstendig og reduserer til 2-1 ved Ole Jacob Herft som setter ballen i mål etter en av mange fine angrep i første omgang. Rekruttene fortsetter å skape flere sjanser hvor enten keeperen er i veien eller så er en ikke kald nok i avslutningsøyeblikket. 2-1 til Selbak holder seg til pause.


Jevnt

Andre omgang er noe jevnere enn første, der lagene "kjenner" litt på hverandre innledningsvis. Spillet foregår for det meste på midtbanen der ingen av lagene greier å skaffe seg overtak. Selbak er på noen farlige visitter uten at det ender i målsjanser.

Den største sjansen til Selbak kommer etter halvveis i omgangen etter et hjørnespark som Selbak spilleren utrolig nok greier å sette i tverliggeren fra tre meters hold. I tillegg har Selbak et farlig skudd på mål like etter som Mats har kontroll på.

Rekruttene er i løpet av omgangen på noen farlige visitter der Artin og Marcus har de største mulighetene. En av dem er i det 89.min. der haldensere får tildelt indrekte frispark fra 15 meter etter at keeperen til Selbak kløner det til for seg selv. Frisparket setter Marcus i muren, påfølgende angrep punkterer Selbak kampen ved å sette inn sitt tredje mål for dagen.

3-1 blir sluttresultatet i en kamp hvor det unge mannskapet fra Halden viser seg fra en bra side og spiller til tider underholdende fotball som vi gleder oss til å se mer til i kampene som kommer.


Kampfakta:

2. runde 4.div

Selbak - Kvik Halden FK 3-1(2-1)

Tilskuere: flere tusen

Gule kort: 2 på Selbak

Røde kort: ingen

Kvik Halden FK: Mats Nordahl, Andreas Jigarp, Ardi Berbatovci(Alek Nadolski), Niklas Fjellstad, Christian Halvorsen(Vebjørn Ekeli); Deniz Kaili, Tobias Back, Marcus S. Eriksson, Kristian Strøm(Peder Nomell); Besfort Shala, Ole Jacob Herft(Artin Awihangi)

Ubenyttet reserve: Viktor Kristiansen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline